Kaikille Piaggio Groupin merkeille uusi maahantuoja Pohjoismaihin

PG Nordicin operatiivinen johtaja Marcus Strauch odottaa tulevaa vuotta ja sen mukanaan tuomia uusia haasteita innolla.

Piaggio Groupin merkit ovat saaneet uuden Pohjoismaiden maahantuojan.

Piaggion Ruotsin maahantuoja, SPG Import, on aloittanut Piaggio Groupin kaikkien merkkien Pohjoismaiden maahantuojana 1. tammikuuta 2021 alkaen. Samalla yhtioön nimeksi on muutettu PG Nordic.

– Tällaisen luottamuslauseen saaminen Piaggio Groupilta on suuri kunnia ja uskonkin, että se on paras mahdollinen tunnustus työstä ja kehityksestä, jota olemme vuosien aikana Ruotsissa saavuttaneet. Olemme valmiita uuteen haasteeseen ja koko tiimimme odottaa innolla, että saamme skaalata Ruotsin menestyksen kaikkiin Pohjoismaihin, kommentoi PG Nordicin operatiivinen johtaja Marcus Strauch.

PG Nordicin pääkonttori on Tukholmassa, jossa sijaitsee myös kaikkien Piaggio-merkkien osien ja tarvikkeiden varasto. Ajoneuvojen suhteen PG Nordic luottaa ulkoiseen logistiikkakeskukseen, joka toimii myös varastona. Logistiikkakeskuksesta toimitetaan ajoneuvot kaikille pohjoismaisille jälleenmyyjille.

– Toivomme, että jälleenmyyjämme voivat hyötyä sekä ajoneuvojen että osien varastomme kasvusta. Se, että olemme nyt yksi, useilla markkinoilla läsnäoleva toimija, tuo mukanaan monia synergiaetuja ja kokeneet työntekijämme ovat omistautuneita tarjoamaan jälleenmyyjillemme parasta mahdollista tukea, Strauch jatkaa.

– Edessämme on kiinnostava ja haastava vuosi 2021. Tavoitteemme on luonnollisesti palvella jälleenmyyjiämme mahdollisimman hyvällä tavalla. Tiimimme on valmiina toimimaan yhdessä uusien sekä olemassaolevien jälleenmyyjien kanssa ja toimittamaan tuotteitamme ja niiden tarjoamia elämyksiä mahdollsiimman monille asiakkaille.

Tietoa PG Nordicista

PG Nordic aloitti Piaggion, Vespan, Gileran, Aprilian, Moto Guzzin ja Derbin Ruotsin maahantuojana vuonna 2010. Tuolloin yhtiö oli Euroopan ensimmäinen maahantuoja, joka sai vastuulleen kaikki konsernin tuotemerkit.

Vuosien kuluessa yhtiön jälleenmyyjien määrä Ruotsissa on kohonnut noin kahdeksaankymmeneen. Yhtiön työntekijöillä on pitkä kokemus moottoripyöräalasta ja erityisesti Piaggion tuotteista. Tänä päivänä tärkeimmät merkit ovat Piaggio, Vespa, Aprilia ja Moto Guzzi. 
Yhtiön jälleenmyyjäverkosto kaksinkertaistuu uuden maahantuontijärjestelyn ansiosta.

Uusin numero