Kaatumisista kärsinyt Ajo hakee paluuta kärkiryhmään Brnossa

Husqvarna Avant Ajo-tiimin 20-vuotiaan kuljettajan vauhti rittää parhaimmillaan kärjen hämmentämiseen, kuten nilkkavammaa edeltäneet GP-viikonloput osoittivat.

Kisapituuksissa on kuitenkin vielä tekemistä. Parhaiten palaset ovat loksahtaneet kokonaisuuden osalta kohdalleen Italian osakilpailussa Mugellossa, jossa Ajo päätyi viidenneksi vain vajaat kolme kymmenystä voittajasta.

– Odotan malttamattomana päästä taas tositoimiin Brnossa. Edellinen kisa ei sujunut odotusten mukaan, Ajo viittaa viime sunnuntain tapahtumiin Indianapolisissa.

Ajo poistui Indystä kypärä kallellaan, mutta viimeistään vanhalle mantereelle palattaessa tuttu taistelutahto on taas löytynyt. Ison lätäkön puolelta jäi talteen myös positiivista.

– Löysin hyvän vauhdin loukkaantumisen jäljiltä ja se on aina positiivista, vaikka itse kisa olikin harmittava pettymys. Nyt tuo Indy on unohdettava ja keskityttävä täysillä Tshekin viikonloppuun. Siellä on taas tarkoitus pistää paremmaksi, toteaa Ajo.

MM-kärki Miller:
"Hyvä rata KTM:lle"

Ajolla on kymmenen osakilpailun jälkeen koossa sijaan 15 oikeuttavat 35 pistettä. Kärjessä kiitää Red Bull KTM Ajo-tiimin Jack Miller pistein 158.

Australialainen Miller ajoi Indyssä kolmanneksi. Kisan ja uransa ensimmäisen voiton nappasi kokenut espanjalainen Honda-kuljettaja Efren Vazquez. Hän nousi samalla sarjassa toiseksi 21 pistettä Millerin takana.

– Uskon, että Brnon radan luonne soveltuu pyörällemme erittäin hyvin. Katsotaan nyt, mitä tapahtuu, sillä luokassamme on kymmenkunta kuljettajaa, jotka pystyvät taistelemaan voitosta, tuumii neljä ykkössijaa ja kuusi paalupaikkaa tähän mennessä kuitannut Miller.

Miller ei kuitenkaan paljon taakseen vilkuile.

– Ei ole mitään hyötyä miettiä sitä, mitä olemme tehneet ennen. Meidän pitää ottaa kisa kerrallaan ja pitää kokonaisuus mielessä, Miller viittaa maailmanmestaruuden metsästykseen.
 

Uusin numero