Juupaluoma U20-luokan voittoon ja E1-luokassa toiseksi

E1-luokassa kolmanneksi ajoi Roni Kytönen ja Peetun pikkuveli Pyry ajoi U20-luokassa kolmanneksi sekä sijoittui E1-luokassa seitsemänneksi. E3-luokassa Antti Hellsten ajoi hienosti neljänneksi ja oli yleiskilpailussa yhdeksäs. Motocrossin puolelta enduroon enemmän siirtynyt Roni Salin oli tänään vaikeuksissa pehmeän spoorin kanssa ja oli E2-luokassa 19.

”Hyvä päivä oli kaikinpuolin. Ukko meinasi vaan vähän väsyä ja hyytyä, mutta lopussa vielä puristin pari sijaa. Tyytyväinen täytyy olla päivään.” Peetu Juupaluoma kertoi.

 

”Ihan kohtuullinen päivä murtuneella peukalolla. B-luokan voitto ja U20-luokassa kolmas. Kaatumisia tuli aivan liikaa ja oli raskas päivä”, Pyry Juupaluoma kertoi.

 

”Ei kovin hyvä päivä tänään vaikka oman luokan sijoitus onkin ok. Kaatumisia tuli sen verran, että kahden käden sormet taitaa just riittää ja muutenkin oli vaikeaa”, Roni Kytönen kertoi.

 

”Tänään SM-avaus meni ainakin meikäläistä miellyttäen. Tasainen päivä ilman kaatumisia. Keli aika raskas ja kyllä ainakin tästä jätkästä lähti mehut viimeisellä pitkällä pätkällä. Tänään siis
sijoitukseksi oman luokan neljäs ja kokonaiskilpailussakin ylsin yhdeksänneksi. Olen tyytyväinen”, Antti Hellsten kertoi.

20191202164815.jpg?itok=psYRU8O9

 

Uusin numero