Junnujoukkueella pieniä teknisiä vaikeuksia Sixillä – Chilen pöly ei kuitenkaan lannista nuoria suomalaiskuljettajia

Enduron joukkue-MM-kilpailu International Six Days Enduro jatkui tiistaina erittäin pölyisissä tunnelmissa Chilen Vina del Marista. Avauspäivänä sijan kuusi ottanut Suomen juniorijoukkue ajajinaan Eemil Helander, Antti Hänninen ja Roni Kytönen, piti sijoituksensa myös tiistaina.

Maanantaina hieman tahmeasta menosta kärsinyt Hänninen löysi nyt oikean otteen ajoonsa.

”Välityksiä vähän vaihdoin pyörään ja nyt tuntui paremmalta. Ihan hyvällä fiiliksellä lähdetään huomiseen, kun saadaan vielä uudet pätkät vedettäväksi. Jos saisi vielä vähän ajoa paremmaksi, niin olisi hyvä”, Hänninen kiteytti.

Myös Kytönen oli varsin tyytyväinen toisen ajopäivän jälkeen, vaikka kova pöly haittasi edelleen kilpailijoiden näkyvyyttä.

”Kerran kaaduin vitospätkällä, mutta muuten tuntui ajo ehkä jopa paremmaltakin kuin avauspäivänä”, Kytönen summasi.

Helander sen sijaan ei ollut aivan tyytyväinen tiistain antiin.

”Ajo ei kulkenut ihan niin hyvin nyt kuin maanantaina. Jarrun kanssa oli ongelmia koko päivän”, Helander totesi.

Junior Trophy joukkueiden ykköspaikkan otti haltuunsa tiistain jälkeen Italia, USA nousi toiseksi ja Ranska putosi kolmanneksi.

Suomen kerhojoukkue DYNASET Hydraulics Finland ajajinaan Reijo Karppinen ja Jukka Pylväs on tiistain jälkeen sijalla 95. Pylväs joutui keskeyttämään pyörässä ilmenneiden ongelmien takia, mutta Suomen huolto sai pyörän kuntoon ja mies pääsee starttaamaan kilpailuun huomenna.

Kilpailun tulospalvelu

Lisätietoa: www.fim-isde.com/en

Uusin numero