Juho Kantolalle MM-sarjan pyörä alle Barcelonan ESBK-kisaan

Juho Kantola saa lisäpotkua Barcelonan ESBK-kisaan, kun alle tulee nyt ensimmäistä kertaa uusi MM-sarjan sääntöjen mukainen KTM RC390R.

Klaukkalalainen 16-vuotias Juho Kantola jatkaa kilpailukauttansa Espanjan Barcelonan osakilpailussa 17.-18.7.2021. Juho osallistuu ESBK -sarjan SBK Junior -luokkaan pyöränään KTM RC390R. Rockmotorsport KTM -tiimiä edustava ja Kallio Racing Junior Teamin tukema kuljettaja lähtee toiveikkaana tutulle radalle Barcelonaan. Tahmean alkukauden jälkeen tavoitteena on kauden paras tulos ja jälleen askel kohti sarjan kärkeä.

-Meillä on ollut koko kauden hyvä henki tiimissä ja töitä on tehty paljon. Valitettavasti tiimin hyvä tekeminen ei ole vielä näkynyt tuloksissa, mutta uskon että siihen saadaan nyt muutos. Saan käyttööni nyt täysin uuden MM-sarjan sääntöjen mukaisen pyörän, joten olen luottavainen, että pyörän vaihtokin tuo lisäpotkua tekemiseen, toteaa Juho.

Barcelonan osakilpailussa ajetaan jälleen kaksi kilpailulähtöä. Lauantaina startti on klo 17.05 ja sunnuntaina klo 14.00 paikallista aikaa. Kisoja kannattaa seurata RFME:n Youtube kanavalta https://www.youtube.com/channel/UC4W2YdOiO-HldAP5iYGUEpg

Juhon matkaa maailman huipulle voi seurata ja kannustaa myös Facebookissa JK36 Racing tai Instagramissa juho.kantola.

JK36 tiedotus

Uusin numero