Juha Kallio BSB-sarjan kahteen viimeiseen osakilpailuun

Juha Kalliolla on edessään neljä kivikovaa kilpastarttia Supersport 600-luokassa. Alunperin Kallion piti esiintyä brittiläisen Suzuki-tiimin, Tyco Suzukin, riveissä, mutta urheilun raadollisuus tuli esiin. Isomman mainosarvon omaava jenkkipilotti tuli ja syrjäytti marginaalisten markkinoiden suomalaisen.

Tiimissä jouduttiinkin turvautumaan uuteen neuvottelukierrokseen ja ratkaisu onnistuttiin löytämään läheltä. Juha Kallio osallistuu kisoihin, mutta 777RRTriumph-tallin kalustolla. Imatralainen kävi testaamassa suomalaistallin pyöriä ja huomasi vieraan ajopelin istuvan käteen hyvin.

– Melkein yhtä hyvä kuin Suzuki. Alusta vaikutti sopivan minulle. Hyvä Triumphilla oli vetää, se kääntyy hyvin ja on ominaisuuksiltaan tasainen. On hienoa, että 777RRTriumph-tiimi antoi minulle mahdollisuuden, kommentoi Kallio tulevaa kansainvälistä esiintymistään.

Juha Kallio nähdään saarivaltakunnassa syyskuun viimeisenä viikonloppuna Silverstonen radalla ja BSB-sarjan päätöskilpailussa Brands Hatchissä lokakuun puolivälissä.

Uusin numero