Joukkue-MM kisat lähestyvät

Sixille on kontti juuri lähtemäisillään ja koska Matti Seistolan osalta on erittäin epätodennäköistä, että hän vielä saisi pyörän järjestymään, tilalle tulee Jari Mattila. Muut kuskit ovat Juha Salminen, Marko Tarkkala, Eero Remes, Valtteri Salonen ja Oskari Kantonen. Junnujoukkueessa ajavat Lauri Pohjonen, Roni Nikander, Antti Hellsten ja Lauri Salonen. Kilpailu Meksikossa 1.-6.11.

Motocrossin MM-joukkue on Harri Kullas, Ludde Söderberg ja Toni Eriksson. Vantaan MM/EM kisaviikonlopun jälkeen valinta oli selkeä. Samalla vahvistui Belgiassa 9.-10.10 ajettavan nuorten joukkuekilpailun joukkue Ludde Söderberg, Juuso Matikainen ja Atte Jousi. Samalla joukkueella pyritään osallistumaan myös edellisenä viikonloppuna ajettavaan joukkue-EM -kilpailuun Hollannin Markelossa. Vielä on kuitenkin Ludden osalta osallistuminen epäselvää, koska joukkue-MM on vain viikkoa ennen ja kaluston matkaaminen ottaa oman aikansa. Tilanne vahvistuu lähipäivinä. Nuorten joukkuekilpailussa ajavat myös 85cc/150cc -kuljettajat ja joukkue valitaan myös lähipäivinä.

Motocrossissa Sivuvaunujen ja ATV:n joukkue-EM ajetaan Slovakiassa 25.-26.9. Sivuvaunujoukkueessa ajavat Joonas Saloniemi & Juho Saloniemi, Topi Tala & Ilvars Amelkins ja Roy Lingren & Andrus Kiskonen. ATV-joukkueen muodostavat Jani Saarinen, Juuso Loukko ja Olli Koskela. Joukkueeseen oli jo valittu Niko Korsumäki, mutta loukkaantumisen vuoksi hän ei pääse lähtemään.

Trial- joukkueessa ajavat viime vuoden tapaan Henri Himmanen, Jussi Haapanen, Samu Räsänen ja Mika Kivelä. Sama joukkue ajoi pari viikkoa sitten PM-kilpailussa Norjassa kolmanneksi. Joukkue-MM ajetaan Puolassa 12.9.

Maaratajoukkue ajaa 4.9 Ranskassa joukkueella Joonas Kylmäkorpi (kapteeni), Pasi Pulliainen, Rene Lehtinen, Aki-Pekka Mustonen (varamies).

Supermoton MM-joukkue valitaan myös lähipäivinä ja kilpailu ajetaan Ranskassa 2.-3.10.

Uusin numero