Jorge Lorenzon tiimipäällikkö: ”Hän on pysynyt koko ajan positiivisena”

Kausi 2017 oli Lorenzolle todella hankala, eikä tämä kausi alkanut yhtään paremmin. Kesäkuun alussa Mugellossa kaikki kuitenkin muuttui; Lorenzo otti avausvoittonsa Ducatilla ja sai päälle aivan uuden ajovireen. Mugellosta alkaen Lorenzo on ottanut kuudesta kilpailusta kolme voittoa ja yhden kakkossijan.

Lorenzo on noussut MM-pisteissä jo kolmanneksi.

”Minulla ei ole mitään valittamista työskentelystäni Jorgen kanssa, ei ole koskaan ollut. Hän on kova ammattilainen. Näiden voittojen jälkeenkään mikään ei ole muuttunut. Työskentelymme on ollut koko ajan todella positiivista ja samalla tietysti hyvin haastavaa”, Gabarrini kertoo.

”Mutta niin sen pitää ollakin, kun teet töitä mestarin kanssa. Jorge on pysynyt koko ajan hyvin positiivisena, vaikka vaikeaakin on ollut.”

Kesti kuitenkin 23 kilpailua ennen kuin Lorenzo pystyi voittamaan Ducatilla. Samassa ajassa tallikaveri Andrea Dovizioso otti seitsemän GP-voittoa. Kauden alku ei antanut mitään viitteitä siitä, että Lorenzo alkaisi yhtäkkiä voittamaan.

”Siihen on monta eri syytä, on vaikea edes nimetä kaikkia niitä. Hänen oli hankala sopeutua pyöräämme ja se vei yllättävän pitkään. Emme pystyneet aina tarjoamaan hänelle sellaista pyörää, minkä hän olisi halunnut. Nyt homma on lähtenyt toimimaan ja vain sillä on mielestäni merkitystä”. Gabarrini sanoo.
 

Uusin numero