Jorge Lorenzo jaksaa uskoa: ”Tavoite on yhä maailmanmestaruus”

Häneltä kysyttiin tilaisuudessa myös mielipidettä Valentino Rossin ja Marc Marquezin paljon puhuttaneeseen kolarointiin Argentiinassa.

”Heidän välinsä eivät kuulu minulle millään tavalla. Se on vain ja ainostaan Marcin ja Valentinon välinen asia. Kun ajetaan kilpaa, joskus tuollaista sattuu. Ja kun kuljettajia on paljon, aina löytyy heitä, jotka eivät ole ihan samaa mieltä asioista”, Lorenzo totesi.

”Uskon, että Argentiinan tapahtumat unohtuvat pian.”

Lorenzo voitti Yamahalla neljä MotoGP-mestaruutta, mutta siirto Ducatille on ollut enemmän kuin hankala. Avauskaudellaan hän oli seitsemäs, nyt miehellä on kahdesta kilpailusta yksi vaivainen MM-piste.

”Ajaminen on minulle lähes pakkomielle, suuri intohimo. Olen kiinnittänyt entistä enemmän huomiota ruokavaliooni ja harjoitellut paremmin kuin koskaan. Nämä panostukset eivät ole alkukaudesta kantaneet hedelmää tuloksina. Uskon silti vahvasti, ettei mene kauan, kun olen taas valmis voittamaan. Se on vain ajan kysymys. Päämääräni on voittaa kilpailuja ja maailmanmestaruus. Kausi on pitkä, joten mitä tahansa voi vielä tapahtua, sen olemme MotoGP:ssä nähneet moneen kertaan.”

Lorenzolta kysyttiin myös hänen mahdollisesta palkanalennuksestaan, joka on väistämättä edessä, jos mies jatkaa Ducatilla – tosin näillä näytöillä tuskin jatkaa.

”Olen täysin tietoinen siitä, ettei arvoni ole enää sama kuin kaksi vuotta sitten. Mutta MotoGP-maailma tietää kyllä, mihin Lorenzo pystyy pyörän päällä. Olen edelleen ainoa kuljettaja, joka on pystnyt rikkomaan Marc Marquezin aikakauden mestaruusputken.”

Uusin numero