Jokiniemi onnistui kotiradallaan

– Olin aika-ajon 7. ja alle kaksi sekuntia kolmannesta sijasta. Se antoi itseluottamusta ja tiesin, että hyvällä startilla minun pitäisi pystyä ajamaan TOP10-sijoille, kertaili Jokiniemi päivän tapahtumia.

– Sain huippu fiiliksen päälle, kun Hyypiän Sami tuli lähtökarsinassa toivottamaan onnea kisaan. Pyörä irtosi puomilta todella terävästi. Se on näköjään treenaamisesta kiinni, ei siinä tarvita mitään virityksiä, jatkoi Jokiniemi.

– Kasper Kulmala painosti todella kovaa monta kierrosta, mutta onnistuin pitämään viidennen sijan maaliin asti. Tallin henkilökunta kannusti mahtavasti ratavarikolta, lopetti Jokiniemi.

– Toisessa erän startissa jäin pussiin, mutta sain nostettua itseni lopulta 13. Olin päivän totaalin 9., täytyy vaan treenata lisää startteihin varmuutta, sanoi tyytyväinen Jokiniemi.

Kevin Ragnell kerää
pisteitä tasaisen varmasti

– Sain kohtuullisen suorituksen tehtyä tänään, toisessa erässä olin startin jälkeen hyvissä asetelmissa sijalla 11. Ajoin sillä sijalla muutaman kierroksen ja tuntui tosi hyvältä, pysyin hyvin vauhdissa mukana, analysoi Ragnell.

– En oikein tiedä miksi sitten tipuin, ehkä kova kaatosade vähän sekoitti rytmiä, täytyy huolellisesti analysoida asiaa valmentaja Konttisen kanssa, kertoi eräsijat 17. ja 19. ajanut Ragnell.

– Sami tuli kisan jälkeen paiskaamaan kättä ja kehui hyvästä yrityksestä, mahtavaa saada tuollaista kannustusta, päätti Ragnell.

Antti Ahtila kurakelin spesialisti

– Olin aika-ajossa alle 4 sekuntia pohjista sijalla 16., se kertoo miten tasainen MXJ-luokka on, kertoi Ahtila.

– Ensimmäinen erä meni huonosti, en vain saanut ajosta kiinni, sijalle 27. jäänyt Ahtila sanoi.

– Toiseen erään olosuhteet muuttuivat rankkasateen johdosta. Nyt ajo tuntui hyvältä ja ruutulipulla olin 9, totesi tyytyväinen Ahtila.

– Sami sanoi minulle, että taidan olle kurakelin spesialista, naureskeli Ahtila tallin varikkopilttuussa.

Kiitos Sami!

– han ensiksi haluan sanoa Sami Hyypiälle koko motocrossyhteisön puolesta KIITOS. Hän teki meidän lajille hienoa PR-työtä koko viikonlopun ajan, totesi tallin toiminnasta vastaava Jani Mahlamäki.

– Ja hattua täytyy nostaa myös hänen suoritukselleen itse kilpailussa, motocross ei ole ihan helpoimmasta päästä opeteltava laji aikuisiällä, jatkoi Mahlamäki.

– Jokiniemi oli tänään todella hyvä. Hän sai kokea konkreettisesti sen, että kova harjoittelu tuo tulosta. Silloin kun on harjoitellut tunnollisesti, itseluottamus on korkealla ja ajaminen näyttää helpolta, kertoi Mahlamäki.

– Ragnell ei ole vielä näyttänyt kisoissa parasta osaamistaan. Tiedän hänen tuovan meille vielä paljon iloisia hetkia onnistumisten muodossa. Tehdään maltilla töitä, meillä ei ole hänen kanssaan kiire minnekään, sanoi Mahlamäki

– Ahtilan alkukausi on ollut haastava, toisen erän 9. sija on jo sitä tasoa mitä häneltä odotetaan. Antin fysiikassa on eniten parannettavaa, ajotekniikka on tällä hetkellä hänen vahvin puolensa, päätti Mahlamäki.

Wurth Oy ja Blackseven
Yamaha SH Racing yhteistyöhön

Vantaan osakilpailun yhteydessä alkoi tallin yhteistyö Wurth Oy:n kanssa. Wurth Oy toi kilpailuun noin 40 yritysvierastaan, joilla oli mahdollisuus tutustua tallin toimintaan VIP-teltasta käsin.

– Tämän avulla kuljettajat pystyvät oppimaan miten tulee käyttäytyä sponsoritilaisuuksissa. Se on tärkeä taito osata, jos tavoitteet ovat ammattilaisuudessa, kertoi Mahlamäki.

– Olemme aikaisemmin olleet tukemassa mm. Antti Pyrhöstä ja nyt näimme hyväksi vaihtoehdoksi yrityksellemme tämän junior motocrosstallin, kertoi Janne Vanhanen Wurth Oy:stä.

– Nuorten kanssa toimiminen luo sympaattisen ilmapiirin, jossa liiketoiminnasta keskustelu asiakkaiden kanssa sujuu rennosti, jatkoi Vanhanen.

Seuraava kilpailu on 20. heinäkuuta Siilinjärvellä ajettava Suomen Cup 4/10.

Uusin numero