Jokiniemi nousussa MXJ Cupissa

– Aika-ajossa sijoitukseni oli yhdestoista. Jäin pohjista kolme sekuntia. Ensimmäisen erän startti epäonnistui ja jäin tosi hännille. Kova tsemppi päälle ja ruutulipulla olin 11. Toisessa erässä startti onnistui paremmin ja pääsin ajamaan omaa ajoani. Maalissa olin 9. ja samoin myös päivän totaalissa. Olen tyytyväinen varsinkin ajokuntooni, loppuerästä tulee väsynyttä jengiä selkä edellä vastaan, totesi Jokiniemi, 14.

Koskinen on kärsinyt sairastelusta talven peruskuntokauden aikana ja Iisalmessa loukkaantunut polvi teki harjoitteluun tauon myös kesän aikana.

– Loukkasin Iisalmessa polveni ja pääsin ennen tätä kisaa harjoittelmaan viikon verran. Tuntuma ajamiseen ei ole ihan 100%:n hyvä, mutta täytyy vain maltilla rakentaa kuntoa loppukautta kohti, kertoi Koskinen,15.

– Aika-ajossa olin 13. ja se oli hyvä suoritus tämän hetken tilanteeseen nähden. Ensimmäisessä erässä jäin lähtökurvin kasaan ja etujarrulevy vioittui. Kaaduin vielä ensimmäisellä kierroksella ja maalissa olin vasta 23. Etujarrun puuttuminen vähän vaikeutti ajamista.

– Toisessa erässä vauhti olisi riittänyt 10-sakkiin, mutta viimeiset kierrokset oli pakko ottaa rauhallisemmin. Maaalissa olin 13.

Motocross MXJ Suomen Cup tilanne:
1. Teemu Lahtinen HVA 131
2. Ville Meisola Kawasaki 125
3. Teemu Kinnari Honda 99
…6. Samuli Jokiniemi Yamaha 65
…16. Toni Koskinen Yamaha 36

Seuraava MXJ Suomen Cup osakilpailu ajetaan Karkkilassa 26.7.2014.

Uusin numero