Johann Zarco uskoo yhä nousevansa MM-kakkoseksi: ”Haaveilen voitoista”

Zarco on MM-sarjassa nyt neljäntenä, ero kärkeen eli Marc Marqueziin on jo 59 pistettä, mutta kakkosena majailevaan Valentino Rossiin vain 18 pistettä. Neljässä viime kilpailussa ranskalaisen paras sijoitus on kuitenkin vain seitsemäs. Assenissa hän oli kahdeksas, mutta koki kilpailun positiiviseksi, koska pysyi kärkiporukoissa.

”Olin ihan tyytyväinen Asseniin, pystyin roikkumaan kärkikuljettajien vauhdissa. Minulla oli nyt oikein positiivinen fiilis toisin kuin kahdessa edellisessä kilpailussa. Nyt minulla on taas taistelumieliala”, Zarco sanoi.

”On hienoa, että olen edelleen neljäs MM-sarjassa. Haaveilen nyt MM-sarjan kakkospaikasta, koska se on vielä täysin mahdollista. Vain Marquez on karannut, kaikki muut ovat vielä tavoitettavissa

Zarcolta kysyttiin, ottaisiko hän mieluummin MM-sarjan kakkospaikan vai uransa ensimmäisen MotoGP-voiton?

”Molemmat tietysti. Tietenkin haaveilen voitoista aina ja pyrin voittamaan. Mutta tärkeää on myös hyvä sijoitus MM-sarjassa. Nyt kun olen neljäntenä, on seuraava tavoite nousta kolmanneksi. Jos olen kolmen joukossa kauden jälkeen, se on uskomattoman hieno saavutus MotoGP:ssä”, Zarco sanoo.
 

Uusin numero