Johann Zarco Losailin testien nopein – Valentino Rossi heräsi eloon

Toiseksi nopeinta kyytiä piti Yamahan tehdastiimin Valentino Rossi, joka oli muuten isoissa vaikeuksissa koko viikonlopun. Rossi jäi Zarcosta 0,247 sekuntia.

Ducatin Andrea Dovizioso oli kolmas 0,302 Zarcosta. Yamahan Maverick Vinales ja Hondan hallitseva maailmanmestari Marc Marquez nousivat vasta aivan viime hetkillä kohti kärkeä. Noin kymmenen minuuttia ennen radan kastelua Vinales nousi viidenneksi ja Marquez kuudenneksi, erot kärkeen 0,442 ja 0,562 sekuntia.

Mika Kallion KTM:n kisakuskeista selkäleikkauksesta toipuva Pol Espargaro ei päässyt oikein vauhtiin (19:s), mutta Bradley Smith nousi loppuhetkillä sijalle 13, ero kärkeen 1,150 sekuntia.

Eilen nopeimman ajan ajanut Suzukin Andrea Iannone ei ollut mukana, sillä hän kärsi vatsataudista. Suzuki vaikuttaisi olevan hyvässä iskussa, sillä toinen kisakuski Alex Rins oli tänään seitsemäs 0,621 kärjestä.

Testit ovat käynnissä vielä tunnin ajan, mutta nyt rata on keinotekoisesti kasteltu, joten kukaan ei tule enää parantamaan kierrosaikaansa.

Testit olivat viimeiset ennen kauden 2018 alkua. Ensimmäinen kilpailu käydään kahden viikon kuluttua tällä samalla radalla.