Johann Zarco ei tahdo löytää vauhtia KTM:llä: ”Emme saa haluamiani isoja muutoksia valmiiksi edes kauden alkuun”

Zarco ei ole KTM:n sarvissa päässyt vielä missään vaiheessa vauhtiin. Hän sanoo, ettei KTM:llä ole ollut riittävästi aikaa hänen haluamiinsa muutoksiin.

”Me parannamme, mutta emme pysty nyt isoihin muutoksiin, koska on niin paljon pikkuasioita, joita on tehtävä. Ja ne muutokset, mitä haluamme tehdä, ovat todella isoja. En usko niiden valmistuvan vielä kauden alkuun”, Zarco sanoo.

 ”Tehdas tarvitsee aikaa, talvi ei ollut riittävän pitkä aika. Nyt yritämme vain päästä varmuuteen siitä, mihin suuntaan haluamme mennä. Mielestäni kontrolloin nyt pyörää paremmin, vaikka isoja muutoksia ei ole tehty. Olemme silti saaneet useita pieniä parannuksia aikaan”, torstaina 11:nneksi nopeimman ajan Sepangin testeissä ajanut Zarco sanoi.

Työtä KTM:llä riittää, sillä heillä on nyt ensi kertaa satelliittitiimi ja lisäksi he joutuvat rakentamaan tehdaskuljettajiensa Zarcon ja Pol Espargaron pyöriä eri tavalla.

”Tämä on osa tätä peliä. He voivat jutella Polin kanssa vaikka kuinka paljon, mutta se ei auta minua, koska meidän ajotyylimme ovat täysin erilaiset. Ongelmiamme ei voi ratkaista samalla tavalla”, Zarco sanoo.

Ranskalainen sanoo jo löytäneensä paremman luottamuksen pyörän etupäähän.

”Luottoa löytyy koko ajan enemmän. Juuri etupää oli isoin ongelma viime vuoden testeissä, nyt voin jo kokeilla eri asioita kaatumatta. Suurin ongelma on nyt pyörän kääntymisessä, mutkien keskikohdissa en ole vielä pyörän kanssa sinut.”
 

Uusin numero