Johann Zarco ei levännyt lomalla: ”Analysoin kaiken, nyt olen valmis”

Ongelmista huolimatta Zarco on edelleen MM-sarjassa jaetulla nelospaikalla Ducatin Andrea Dovizioson kanssa sekä paras satelliittikuljettaja MM-pisteissä.

”Brno on upea rata, josta pidän erittäin paljon. Toivotaan, että tuntuma on nyt jo parempi pyörän kanssa, olisi hienoa palata TOP 5:een. Katsellaan nyt ensin, millainen säätila on tulossa. Kuten viime vuodesta muistamme, täällä saattaa hyvinkin sataa. Se tulisi häiritsemään kilpailua”, Zarco sanoo.

Kesätauko oli lyhyt, mutta Zarco ei suinkaan viettänyt sitä uima-altaalla drinkkejä siemaillen.

”Kesätauon jälkeen minulla on ollut tosi hyvä olo. Pääsin analysoimaan rauhassa koko alkukauden ja nyt tiedän, että minun on vain painettava niin kovaa kuin pystyn”, Zarco sanoo positiivisena.

Tiimimanageri Herve Poncharal pitää myös tilannetta lupaavana.

”Kauden ensimmäisen puoliskon lopulla Johann ei ollut kovin positiivisella mielellä, vuosi sitten tilanne oli ihan erilainen. Toivottavasti saamme sen vanhan Johannin takaisin heti Brnossa”, Poncharal sanoo.

”Juttelin hänen kanssaan ja nyt hän vaikutti todella positiiviselta, oli täynnä intoa ja himoa palata kilpailuihin.”

Zarcon tallikaveri Hafiz Syahrin tulee Brnohon rookie-kuljettajien ykköspaikalta. Hän on kolme pistettä edellä Franco Morbidellia, joka ei pystynyt Saksan GP:ssä ajamaan.

”Brnon rata on ollut minulle aina hyvä, joten tulen tekemään kaikkeni. Haluan taistella tosissani Vuoden Rookien -palkinnosta, joten päämääränä on tuoda niin paljon pisteitä kuin vain mahdollista. Haluan pudottaa Morbidellin kannoiltani”, Syahrin intoili.

“Olen täysin valmis palaamaan radoille, tunnen olevani fyysisesti ja henkisesti täysin valmis.”
 

Uusin numero