Jesse Mustonen levollisena kohti MM-finaalia

Sarjan avaus toukokuussa Saksan Herxheimissä sujui erinomaisesti ja viides sija MM-pisteissä antaa hyvät lähtöasemat MM-pistejahtiin La Reolen ruohoradalle. MM-pronssi häämöttää tällä hetkellä vain kolmen pisteen päässä. Lisäksi Jesse pitää radasta; kaudella 2016 hän ajoi MM- Challengessa neljänneksi ja viime vuonna MM-finaalissa yhdeksänneksi, vaikka yhdessä erässä tulikin hylkäys kaatumisen seurauksena.

– Hyvät mietteet on lähteä kauden toiseen MM-kisaan. Sijoituin siellä Challengessa neljänneksi. Rata sopii minulle, se on sopivan pituinen, mutta siellä saa kuitenkin kääntää ja ajaa ns. kilpaa toisin kuin Teivossa, kommentoi Jesse tulevaa.

– Ennen kisaa levätään ja laitetaan kalusto kuntoon, jotta se on MM-finaalin vaatimassa iskussa, eikä vaihdelaatikot enää kettuile. Hessun (V-H Mustonen) kanssa hierotaan käsi ja olkapää kuntoon vielä ennen reissua, toteaa Jesse.

Maaradan MM-sarjan toinen kilpailu Ranskan La Reolessa ajetaan siis tulevana lauantaina kello 21.30. MM-sarjan kolmas kilpailu ajetaan Rodenissa Hollannissa 15. heinäkuuta. Neljäs kilpailu ajetaan niin ikään Hollannissa, Eenrumin radalla 19. elokuuta ja sarja päättyy Mühldorfin 1000 metrin ovaalille syyskuun 30. päivä.

 

Uusin numero