Jesse Mustonen kovatasoisella speedway-leirillä Kroatiassa

Leiri alkoi torstaina ja päättyy llauantaina. Pääsiäisen pyhät huipentuvat sunnuntaina ajettavaan FIM Youth Gold Trophyyn, eli 250cc:n MM-kilpailujen ensimmäiseen osaan.

– Tyytyväinen olen leiriin tähän asti. Pienen alkukankeuden jälkeen ajaminen on parantunut koko ajan. Alussa näkyi myös se, että itse olin ensimmäistä kertaa soralla tällä uudella pyörällä. Minulle tämä on kauden avaus, mutta monet täällä olevista kuljettajista on aloittanut ajoharjoittelun jo helmikuun lopussa. Lisäksi kun vasta viime vuonna ajamisen aloitin, niin aika paljon täältä on oppia saanut ihan ajolinjoista lähtien, kertoo Jesse Mustonen leirin annista tähän asti.

– Vähän on myös teknisiä ongelmia matkaan mahtunut, mutta ne on saatu kuntoon ja nyt pyörä toimii hyvin. Parempi että ne tulee nyt eikä kilpailuissa, jatkaa Mustonen.

Mustoset ovat leirillä näkyvässä roolissa, sillä Jessen isoveli Appe on yksi leirin valmentajista. Valmennus nuorille tulevaisuuden tähdille on leirillä huippuluokkaa, sillä Apen lisäksi oppeja nuorille antavat speedwayn hallitseva maailmanmestari Greg Hancock sekä Kroatian speedwaytähti Jurica Pavlic.
 

Uusin numero