Jerezin MotoGP ilmaiseksi Nelosella

Nelonen Pro tarjoaa ratamoottoripyöräilyn kuningassarjan MotoGP:n Jerezin kisaviikonlopun huipentuman suorana ja suomeksi selostettuna myös vapaasti katsottavissa olevalla pääkanava Nelosella.

Moto2-kilpailun lähetys alkaa kello 13.05 ja mukana tietenkin Mika Kallio. Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Marq Marquez ja muut supertähdet pääsevät irti kello 14.30, kun vuoroon pääsee MotoGP-luokka. Lähetysten suomenkielisistä selostuksista vastaavat Kristian Kaas ja asiantuntijakommentaattori Matti Kiiveri.

Netin puolella Nelosen Ruutu-palvelu on todellinen MotoGP-seuraajien hermokeskus, jossa on mahdollista seurata kisoja päälähetyksen lisäksi useiden eri lisäkameroiden antaman uuden kuvakulman kautta. Valittavana on pyöräkameroita, yläkuvan antava helikopterikamera sekä sijaintinäkymä radalla ja aikaseuranta.

Läpi Jerezin viikonlopun vauhdissa ovat myös Moto3-luokassa kilpaileva Niklas Ajo sekä hänen isänsä Aki Ajon johtama KTM Ajo -talli. Aki Ajo on harpannut tällä kaudella ensi kertaa myös luokkaa ylemmäs Moto2:een, missä hän ajattaa ranskalaista Johann Zarcoa. Kausi on alkanut sensaatiomaisen hienosti, sillä Ajon suojatti johtaa Moto2-luokan MM-sarjaa kolmen osakisan jälkeen.

Uusin numero