Jeffrey Herlings loukkaantumisestaan: ”Tässä voi olla hyväkin puoli”

Italiassa tapahtui Herlingsin näkökulmasta pahin mahdollinen; pahin kilpakumppani Antonio Cairoli ajoi tuplavoiton ja kutisti eron MM-sarjassa enää 12 pisteeseen.

Viikon päästä ajetaan Indonesiassa, eikä Herlings ole silläkään todennäköisesti ihan täydessä kunnossa, vaikka mukaan lähteekin.

 “Onneksi solisluuta ei jouduttu leikkaamaan. En usko, että parin viikon ajotauko tekee isosti hallaa, minulla on sen verran kokemusta jo. Indonesian harjoituksissa minun on otettava rauhassa, pyrin ainoastaan saamaan ajotuntuman takaisin. Ei tämä isossa kuvassa tietysti ideaalitilanne ole, mutta asiassa voi nähdä positiivistakin; kautta on vielä kolme kuukautta jäljellä, ehkei ole sittenkään hullumpi juttu, että tässä kohta tulee pieni lepotauko”, Herlings kertoo.

Vaikka Cairoli nousikin nyt vahvaksi haastajaksi, hän kertoi nöyrästi, että haluaa nähdä Herlingsin taas kilpailuissa mahdollisimman pian.

”Arvostan hänen kommenttejaan. Olemme radalla suurimmat toistemme viholliset, mutta tiedän, että hänellä on hyvä sydän. En itsekään pidä siitä, jos joku toinen kuljettaja loukkaantuu ja joutuu sivuun, oli se kuka tahansa. Tony treenaa nyt varmasti kovaa ja yrittää ottaa Indonesiassa voitot. Jos näyttää siltä, että hän on siellä nopeampi, en lähde itse yrittämän mitään hullua, vaan annan hänen mennä ja yritän varmistaa mahdollisimman hyvä pisteet. Kyse on kuitenkin koko kaudesta, ei yksittäisistä kilpailuista”, Herlings muistuttaa.
 

Uusin numero