Jaume Masia Red Bull KTM Ajo Moto3 -tiimiin kaudella 2021

Red Bull KTM Ajo on Le Mansin GP:n alla vahvistanut että tiimin riveissä Moto3-luokassa jatkava Raul Fernandez saa tulevalla kaudella tallikaverikseen Jaume Masian.

Red Bull KTM Ajo Moto3 -tiimi on ilmoittanut ensi kauden kuljettajikseen tiimin riveissä jatkavan Raul Fernandezin lisäksi Jaume Masian. Molemmat espanjalaiskuljettajat ovat 19-vuotiaita nuoria lupauksia, jotka ovat esittäneet kuluvalla kaudella erinomaisia otteita.

Ennen Le Mansin kilpailua Fernandez on sarjapisteissä sijalla yhdeksän. Fernandez on kellottanut kuluvalla kaudella kolme paalupaikkaan oikeuttavaa aika-ajokierrosta ja on sijoittunut kilpailuissa yhtä keskeytystä lukuun ottamatta kymmenen kärkeen.

Tällä kaudella Leopard Racingin riveissä kilpaileva Masia on pistetilanteessa puolestaan seitsemäntenä. Viime kaudella debyyttivoittonsa saavuttanut Masia on myös kaudella 2020 yltänyt podiumille.

Aki Ajo:
”Olen erittäin tyytyväinen ensi vuoden Moto3-kuljettajiimme. Olemme tänä vuonna ottaneet merkittäviä edistysaskelia Raulin kanssa ja uskon, että edistys jatkuu myös loppukaudella 2020. Olen varma, että hänestä tulee yksi luokan kärkikuljettajista. uusi kiinnityksemme Jaume Masia on jo osoittanut olevansa yksi kovimmista Moto3-kuljettajista. Hän on nuori mutta varsin kokenut – mikä on ilman muuta positiivista. Meillä on epäilemättä kova kuljettajakaksikko kaudelle 2021”

Raul Fernandez:
”Ensimmäinen kauteni tiimissä on ollut kokonaisuutena positiivinen. Olemme saavuttaneet useita paalupaikkoja ja taistelleet voitoista, joten olen yleisesti ottaen tyytyväinen. Aki Ajo on henkilö, joka auttaa minua eniten päivittäisessä elämässäni sekä urallani. Toivottavasti saan työskennellä hänen kanssaan vielä usean vuoden ajan, sillä pidän häntä älykkäänä henkilönä, joka auttaa minua kehittymään. Toinen kauteni Red Bull KTM Ajon kanssa tulee olemaan entistäkin hauskempi, sillä ole kokeneempi – ja uskon, että nimenomaan kokemusta meiltä nyt puuttuu. Vuodesta 2021 tulee mahtava.”

Jaume Masia:
”Red Bull KTM Ajo -tiimiin pääseminen on mahtava mahdollisuus kasvun kannalta. Se, että tukena on Aki Ajon kaltainen henkilö sekä KTM, on merkittävä voimavara ja mahdollisuus kuljettajana kehittymiseen. Tavoitteiden suhteen pidän kärkikolmikkoon sijoittumista realistisena, mutta sen tietää vasta kauden alussa. On tärkeää saada hyvä tunne pyörään heti alkukaudesta, jotta voisimme saavuttaa hyviä ja tiimin odottamia tuloksia. En malta odottaa pääseväni aloittamaan työskentelyn heidän kanssaan ja sen, työmme näkyy tuloksissa.”

Le Mansin GP ajetaan tulevana sunnuntaina 11. lokakuuta.

Uusin numero