Jatkuuko Hondan dominanssi Misanossa?

Nytkin Honda on kilpailun suosikki, mutta myös pahimmat kilpailijat ovat valmiita haasteeseen. Yamaha ja Ducati ovat molemmat testanneet Misanossa hiljattain.

Marc Marquezin johto MM-sarjassa on peräti 59 pistettä, joten hän ei tarvitse välttämättä väkisin voittoja, ainoastaan hyviä sijoituksia kärkipäässä.

”Misano on mutkikas rata ja yksi hitaimmista kalenterissa. Siellä on tosi paljon jarrutuksia ja kiihdytyksiä. Meille se on ollut viime vuosina erittäin hyvä rata. Sieltä on todella hyviä muistoja, teemme kaikkemme, että seuraava hyvä muisto sieltä tulee sunnuntaina”, Marquez sanoo.

2017 Marquez voitti Misanon GP:n.

”Viime vuonna pyörä tuntui siellä todella hyvältä. Pystyin ajamaan juuri siten kuin halusin. Mutta se ei tarkoita sitä, että nyt voisi lähteä viikonloppuun takki auki. Teemme kaiken kuten aina ennenkin, on pystyttävä sopeutumaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. On otettava huomioon olosuhteet ja radan pito. Harjoituksissa pitää parantaa koko ajan omaa tekemistä”, Marquez sanoo.

Myös tallikaveri Dani Pedrosa odottaa hyvää viikonloppua. Hän on ajanut Misanossa aina hyvin.

”Pidän tästä radasta todella paljon, vaikka se onkin hiukan pomppuinen ja pito on siellä aina haaste. Joka kerta pito vaihtelee aamun ja iltapäivän välillä. Rengasvalinnat nousevat siellä todella isoon rooliin”, Pedrosa kertoo.
 

Uusin numero