Jasmin Sarjos luottavaisin mielin Superstock 600-kauteen

Kilpailulähdössä pahannäköisen kaatumisen jälkeen nainen joutui kuitenkin olemaan lähes koko loppukauden sivussa, mutta tuttuun tapaan heti lääkärin luvan saatuaan hänet nähtiin jo Yamahan satulassa.

Talvella myös jääradalla ajamiseen tutustunut päässyt kuljettaja kertoo jäällä harjoittelun tuoneen lisää itsevarmuutta omaan ajamiseen.

– Jäällä opin paljon pyörän käsittelystä, vaikkakin huonojen kelien vuoksi en ihan niin paljon päässyt harjoittelemaan kuin mitä olisin halunnut. Uskon että tästä on paljon apua myös asfalttiradoilla.

Sarjos on parhaillaan Kallio Racingin mukana Espanjassa, jossa tiimi ajoi kauden ensimmäiset testit.  Tällä viikolla on vuorossa EM-kauden startti WSBK-sarjan yhteydessä Motorland Aragonissa.

Pitkän tauon jälkeen ajaminen sujui erinomaisesti, ja Sarjokselle ennestään tuntemattomalla Aragonin radalla vauhti löytyi pian. Cartagenan rata taas oli viime keväästä Jasminille tuttu, ja siellä Sarjos parantelikin omia kierrosaikojaan reippaasti.

– Nykyään oman ajamisen lisäksi työskentelen Vesan (Kallio) kanssa tämän tiimin parissa, joten viime viikot ovat olleet todella hektisiä ja tuoneet omat haasteensa. Silti jostain syystä ajaminen tuntui heti alusta saakka todella hyvälle, ja onnistuin keskittymään oikeisiin asioihin.

Muutaman viikon reissaamisen jälkeen Sarjos kertoo odottavansa jo innolla ensimmäisiä testejä myös Suomen radoilla.

– Talvella on ollut aikaa miettiä monia juttuja, ja uskon olevani tällä hetkellä valmiimpi tulevaan kauteen kuin koskaan aikaisemmin. Pohjalla on tietysti kova intohimo ajamiseen ja menestymiseen, rakkaus lajiin joka antaa paljon, mutta osaa kyllä ottaakin välillä, Sarjos sanoo pilke silmäkulmassa.
 

Uusin numero