Jack Miller laittoi pisteen Honda-huhuille: ”Mitään sopimustarjousta ei koskaan ollut”

Pramac Ducatilla ajava Miller on tällä haavaa MM-sarjassa sijalla 10. 23-vuotias australialainen oli kuuma peruna siirtomarkkinoilla, hänen huhuttiin myös siirtyvän Ducatin tehdastiimiin ensi kaudeksi.

Ducati valitsi kuitenkin Millerin tallikaverin, kokeneen italialaisen Danilo Petruccin, joten lahjakas Miller ajaa Pramacilla myös ensi kauden.

Espanjalaismediassa on uutisoitu, että Honda olisi tarjonnut tehdaspaikkaa Millerille, mutta tämä olisi hylännyt tarjouksen.

“Paljon on puhuttu minusta ja Repsol Hondasta. Olette varmaan lukeneet, että olisin jo joskus tehnyt sinne sopimuksenkin. Tehdään tämä nyt selväksi. Me keskustelimme, mutta varsinaisia sopimusneuvotteluja ei käyty. On iso ero sillä, keskustellaanko, vai käydäänkö varsinaisia sopimusneuvotteluja. Minulla ei ole hajuakaan, kuka alkoi levittää huhuja, että ajaisin Hondalla ensi vuonna”, Miller kirjoitti Red Bullin kolumnissaan.

Millerin mukaan hän on innoissaan ensi kaudesta Pramacilla, vaikka kumpikaan tehdastiimispekulaatio ei materialisoitunut. Miller saa kuitenkin ensi kaudella alleen Ducatin uuden tehdaspyörän. Tänä vuonna se on Petruccilla, kun Miller taas ajaa viime vuoden pyörällä.

”Minulla on todella lämmin tunne siitä, että olen Pramacin ja Ducatin mies myös ensi kaudella, on aina iso paine pois harteilta, kun tietää, missä ajaa seuraavalla kaudella. Nyt laitan vain leuan rintaan, jatkan oppimisprosessia ja yritän saada itseni valmiiksi uuteen tehdaspyörään ensi kaudella.”

Ducatin ensi kauden molemmilla kuljettajilla Petruccilla ja Andrea Doviziosolla on vain yksivuotiset sopimukset.

”Totta kai haluan Ducatin tehdastiimiin 2020, se antaa minulle valtavasti motivaatiota. Minun on vain nyt ja etenkin ensi kaudella näytettävä kykyni, että paikka irtoaa”, Miller kirjoitti.
 

Uusin numero