Jääradat purkitettiin Kajaanissa.

Sivuvaunuissa sitä vastoin saatiin puolittain tuplamestari, kun Pekka Veräväinen kiilasi ykköseksi poikansa Jussin avustamana. Isä on mestarina jo toistamiseen, mutta pojalle titteli on ensimmäinen.

SM-sarjan päätöskilpailua väritti tiukat kamppailut. Kajaanilaiskatsojat, joita radan laidoilla majaili ilahduttavan paljon, saivat mannaa mahan täydeltä. JR2-luokan mitalikolmikko piti siitä osaltaan huolen. Numerolla 3 ajava Erkki Silvasti hoiti voiton kotiin mestarin tyylillä. SM-hopeaa kauden palkaksi saalistanut Yamahalla kisaava Ville Jauhiainen (5) oli toinen ja pronssimitalisti, niinikään erittäin nopeaa Yamahaa kyytinyt Jani Pirttinen kolmas.

Erkki Silvasti kruunattiin kauden uurastuksen tuloksena tuplamestariksi. KTM-pilotti oli ykkönen pienimmässä JR2-luokassa ja isoimmassa, JR3-luokassa. JR1-luokassa mitalijahti tyssäsi Kajaanin radan penkalle. Kaksi nollakisaa ja usea lainapelillä ajettu kamppailu poiki väliluokassa nelostilan.

Lähes kaikenlaisilla moottorilla kulkevilla laitteilla uransa aikana kisannut Jani Pirttinen näkyy lopultakin löytäneen leipälajinsa. Kahdessa luokassa urakoinut konkari koppasi mestaruuden JR1-luokassa ja otti pronssia pienimmässä.

Kahden hopean mies, kesäisiltä supermoto-radoilta tuttu Ville Jauhiainen kiilasi kakkoseksi kahdessa pienimmässä luokassa. Kajaanissa konneveteläinen oli kruunata kautensa JR1-luokan voitolla, mutta kerhokaveri Kari Vehniäinen oli toista mieltä. Viimeisillä kierroksilla nuorempansa kepittänyt Vehniäinen takasi päätöskisan voitollaan kauden palkaksi pronssisen mitalin.

Timo Roininen saalisti JR3-luokan hopeaa. Kajaanilainen osallistui myös JR1-luokkaan ja onnistui kotirannassaan kipuamaan podiumilla myös tässä pienemmässä luokassa. Yamaha-pilotti syöksyi jäähileen keskeltä kolmanneksi.

Kajaanilaisyleisö sai nähdä tiukan kisan myös sivuvaunujen lähdössä. Mestaripari Veräväinen päätti kautensa voitolla, joka ei tullut helpolla. Kuvassa takana kyttäävä hopeakaksikko Seppo ja Juuso Suominen kukistui Kajaanissa kun kierroksella ohitettava sulki oven kisaa johtaneen Suomisten edessä ja Veräväinen käytti tilanteen häikäilemättä hyväkseen livahtamalla kärkeen.

Uusin numero