Jääradan SM-kalenteri uusiksi – tiivis kausi käynnistyy Mäntsälässä

Ensimmäisessä kalenteriversiossa SM-sarjan avausosakilpailu oli sijoitettu Kauhajoelle 15. helmikuuta.

– Emme uskaltaneet luottaa siihen, että silloin jäätä olisi vielä riittävästi. Nyt näyttää pakkasten osalta hyvältä. Toivottavasti vältymme lumisateilta, jotka voivat pahimmassa tapauksessa pilata suunnitelmat, toteaa jääradan lajipäällikkö Jarmo Niskanen.

Kisajärjestäjien edustajat kokoontuivat viime lauantaina Orivedelle käsittelemään alkavaa SM-kautta. Johtopäätös oli se, että aikataulua tiivistetään, mutta kisamääristä ei tingitä.

Henkilökohtainen SM-sarja kattaa uudessa kalenterissa edelleen seitsemän osakilpailua. Niistä viimeisin ajetaan 15. maaliskuuta Saarijärvellä, jossa seuraavana päivänä vuoroaan odottaa SM-joukkuekilpailu.

Tuplaviikonloput jyrähtävät siis käyntiin 22.-23. helmikuuta akselilla Mäntsälä-Orivesi. Seuraavana viikonvaihteena kilpaillaan Kauhajoella ja Seinäjoella, josta matka jatkuu Jyväskylän sekä Konneveden kautta Saarijärvelle.

Jääräradan SM-sarjan pävitetty kilpailukalenteri:
22.2. Mäntsälä
23.2. Orivesi
01.3. Kauhajoki
02.3. Seinäjoki
08.3. Jyväskylä
09.3. Konnevesi
15.3. Saarijärvi
16.3. Saarijärvi (SM-joukkuekilpailu)
 

Samanlaisia ​​uutisia

Juho Kantolan paluu SM-sarjaan toi onnistumisia

Juho Kantola saalisti Circuit Racingin Alastaron SM-osakilpailusta kaksi podiumsijoitusta Supersport 300-luokassa. Voittokaan ei ollut kaukana, ja nälkää jäikin niin että kilpakumppanit saavat jatkossa olla entistäkin tarkempana.

Viimeisin numero