IRRC-sarja päätökseen – Kostamo neljäs Superbike-luokassa

Erno Kostamo, IRRC-Superbike (Tsekin tasavallan Horice)
(Kuva: Janne Kohonen)

Kansainvälinen katuratasarja IRRC päättyi viime viikonloppuna Saksan Frohburgissa. Suomalaistalli Markka Racing kuljettajinaan Erno Kostamo ja Juha Kallio olivat mukana Superbike-luokassa.

IRRC-Superbike –mestaruuden voitti belgialainen Sebastien le Grelle. Tämä on hänen toinen IRRC-mestaruutensa. Tämä entinen MotoGP-luokan kuljettaja ajoi Frohburgissa kahdesti kolmanneksi.

IRRC-Superbike –luokan ensimmäisen erän voitti tsekki Marek Cerveny ja toisen kisaerän jälkeen palkintopallin ykköskorokkeelle nousi Britannian Danny Webb.

IRRC-Superbike –kisan ensimmäisessä erässä Erno Kostamo oli kuudes Juha Kallion kaasutellessa maaliin sijalla 11. Toisessa erässä Erno liputettiin maaliin seitsemäntenä ja Kallio oli sijalla 22.

Loppupisteissä (epäviralliset) Kostamo on neljäntenä ja Kallio on kymmenes.

Juha Kallio: lähdön odotusta Horicessa

IRRC-Supersport –luokan uusi mestari on Alankomaiden Joey den Besten. Edellisen kerran hänet kruunattiin saman luokan mestariksi vuonna 2014.

Päätösosakilpailun erävoittajat IRRC-Supersport –luokassa olivat saksalainen Thomas Walther ja britti Danny Webb.