IRRC Imatra sunnuntai: Danny Webb tulpavoittoon rataennätyksellä, Erno Kostamo jälleen toinen

Webb valitteli vielä lauantaina Imatran katuradan haasteellisuutta, mutta sunnuntaina Danny ajoi ruutulipulle yli 18 sekuntia edellä Erno Kostamoa.

Webb vankisti voitoillaan otetta IRRC Superbike –luokan mestaruuteen.
Imatran uusi rataennätys kirjataan nyt luvuin 1.50,616. Tsekin tasavallan Marek Cerveny oli kolmas. Kärkikolmikko ajaa BMW:llä.

Kilpailun neljäs oli Lucas Maurer ennen hyvän ajon tehnyttä Jani Rättöä. Kuudenneksi liputettiin Horst Saiger. Hyvää suomalaispanosta täydensi Lasse Kärki seitsemännellä sijallaan. Maaliin ajoi 20 kuljettajaa. Lauantaina olkapäänsä loukannut Juha Kallio ei ajanut.

Supersport-luokassa sade sekoitti pasmoja

IRRC Supersport –luokassa Pauli Pekkanen oli lauantain tapaan ajamassa selkeään voittoon, mutta sateen tullessa kisa keskeytettiin kanssakilpailijan kaatumisen takia.

Uusintalähtöön Pekkanen valitsi sadesään renkaat, mikä osoittautui vääräksi valinnaksi. Pauli ei pystynyt pitämään kärkivauhtia, vaan voittoon ajoi belgialainen Laurent Hoffmann. Saksan Thomas Walther ajoi toiseksi ennen tsekkiläistä Lukas Maureria.

Pauli Pekkasen oli tyytyminen uusintalähdössä neljänteen sijaan ja eroa kärkeen oli vajaat kahdeksan sekuntia. Anssi Koski ajoi yhdeksänneksi.