International Six Nights Enduro ISNE 2022 ilmoittautuminen avattu

Saariselän maisemissa ajetaan jälleen heinäkuussa International Six Nights Enduro -ajotapahtuma, jossa on omat reitit ja ryhmät niin eritasoisille enduro- kuin adventuremotoristeillekin.

International Six Nights Enduro on MotoJyskyn järjestämä useamman ajopäivän (-yön) tapahtuma keskellä Lapin kauneinta kesää. Adventure-pyörille on vuokrattu omat reitit, jotka kulkevat metsäauto- ja talviteitä sekä jouheita ja avaria kelkkaurien pohjia. Reitit vaativat ison adventurepyörän alle matkaendurokäyttöön suunnitellut karkeakuvioiset renkaat. Kuljettajien taitotaso on huomioitu reiteillä niin, että pahimmat maasto-osuuksien paikat voi kiertää helpompia reittejä pitkin. Adventure-ryhmissä ajetaan osallistujien omilla pyörillä. Hinta alkaen 790 eur/3pv.

Enduroilla osallistuville on tarjolla kolmeen eri vaikeustasoon jaettuja reittivaihtoehtoja: helpohkot ja rauhalliset maisemareitit, aktiiviharrastajille sopivat reitit sekä vaativampia haasteita hakeville kuljettajille sopivat reitit. Osallistua voi joko omalla pyörällä (alk. 620 eur/3pv) tai järjestäjiltä vuokratulla pyörällä (alk. 1490 eur/3pv).

Hinnat sisältävät reittivuokrat, lupamaksut, huoltoauton reiteillä, opaspalvelut sekä välitankkauksen ja maastoruokailun jokaisena ajopäivänä. Lisähintaan järjestäjiltä voi tilata mm. renkaanvaihtopalvelut ja vuokrata ajovarusteet.

Tällä hetkellä varattavissa on kolmen ajopäivän paketteja. Adventuret ajavat 13.-15. heinäkuuta. Enduroiden ajopäivät ovat 17.-19. heinäkuuta ja 21.-23. heinäkuuta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

ISNE 2022, lisätiedot ja ilmoittautuminen

Uusin numero