Indianapolisin kilpailu haasteellinen Ajo Interwettenin Derbi-kaksikolle

Saksalaisässä Cortese lähti jälleen kerran eturivistä ajettuaan toiseksi nopeimman ajan lauantain aika-ajoissa. Cortesen kilpailu ei kuitenkaan alkanut toivotusti, kun hän liukui ulos radalta kärkiryhmästä ensimmäisen kierroksen lopulla.

Kaatumisen jälkeen kilpailu oli haastavaa taistelua, mutta sisukas saksalainen puristi kuitenkin maaliin sijalla 18. Tallikaveri Aegerter otti vahvan alun kilpailuun nousten useampia sijoja ensimmäisen kierroksen aikana. Sveitsiläisnuorukainen taisteli tiukasti omassa ryhmässään, ja nousi lopulta ruutulipulle sijalla 10. Voiton päivän kilpailussa vei nimiinsä Pol Espargaro.

Sandro Cortese: ”Lähtö ei ollut paras mahdollinen, mutta olin mukana kärkiryhmässä. Ensimmäisen kierroksen lopulla olimme jo kaarteen ulostulossa kaasulla, kun edelläni pyörä luisti rajusti. Jouduin sulkemaan kaasun ja jarrutin ja keula vain luisti alta.”

Dominique Aegerter: ”Lähtö oli aika hyvä, mutta toinen kierros ei sujunut oikein nappiin. Sain kuitenkin parannettua sijoitustani ihan hyvin, joten olen tyytyväinen kymmenenteen sijaan tänään.”

Tallipäällikkö Aki Ajo: ”Hyvä viikonloppu niin Sandrolta kuin Domiltakin. Edelliset kilpailut ovat olleet Sandrolta varsin hyviä ja varsinkin eilisen suorituksen jälkeen on tietysti harmillista että tänään kävi niin kuin kävi. Domilla on ollut viimeaikoina vaihtelevia tuloksia, joten kyllä kymmenenteen sijaan voi olla tyytyväinen.”

***
Ajo Interwettenin Cortese toiseen lähtöruutuun Indianapolisissa

Suomalaisen Ajo Interwetten -tallin saksalaisässä Sandro Cortese lähtee huomiseen Indianapolisin legendaarisella radalla ajettavaan kilpailuun toisesta lähtöruudusta tänään hyvissä olosuhteissa ajettujen aika-ajojen jälkeen. Aika-ajoissa Cortese teki tasaista työtä taistellen lähes koko aika-ajojen ajan aivan terävimmässä kärjessä. Cortesen tallikaveri sveitsiläisnuorukainen Dominique Aegerter starttaa huomiseen kilpailuun lähtöruudusta 17. Paalupaikalta sunnuntaina illalla klo 19:00 suomenaikaa käynnistyvään kilpailuun lähtee Julian Simon.

Sandro Cortese: ”Paalupaikka oli kyllä todella lähellä, mutta olen tietysti tyytyväinen lähtöpaikkaan. Löysin hyvän rytmin tänään aika-ajoon ja pystyin ajamaan tasaisesti hyviä kierroksia.”

Dominique Aegerter: ”Hyvässä ryhmässä pystyn ajamaan ihan hyviä kierroksia, mutta kun yritän puristaa aikaa yksin, en tahdo päästä sopivaan rytmiin.”

Tallipäällikkö Aki Ajo: ”Toiseen ruutuun voi olla kyllä hyvällä syyllä tyytyväinen, vaikka paalupaikka olikin tänään aika lähellä. Sandro pystyi ajamaan tasaisesti hyviä kierrosaikoja aika-ajoissa myös yksinään, joten vaikka rengasvalinnoissa riittää vielä mietittävää, olemme melko luottavaisia kilpailun suhteen.”

Uusin numero