Indian Roadmaster Elite Limited Edition -erikoismalli


Indian tuo vuodelle 2019 rajoitettuna eränä valmistettavan Roadmaster Elite Limited Edition -erikoismallin.

Amerikan vanhin moottoripyörävalmistaja Indian nimittää uutta malliaan ultra premium -luokan matkapyöräksi. Ulkoisesti uutuuden erottaa käsin maalatuista yksityiskohdista, joissa on käytetty myös 24 karaatin kultaa. Yhden Roadmaster Eliten maalaus vie lähes 30 tuntia.

Audiojärjestelmän teho on hulppeat 600 wattia ja automaattisesti säätyvä järjestelmä huomioi moottorin äänen sekä ajoviiman aiheuttaman melun. Kaiuttimet on etukatteen lisäksi sijoitettu myös sivulaukkujen rakenteisiin.

Muita perusmallista poikkeavia yksityiskohtia ovat mm. alumiiniset billet-astinlaudat sekä kuljettajalle että matkustajalle. Molempien satulat ovat aitoa nahkaa ja myös matkustajan käsinojat ovat samaa materiaalia.

Vuoden 2019 Roadmaster Elitessä on vakiona kaikki valot led-tekniikalla, seitsemän tuuman kosketusnäyttö, lämpökahvat, avaimeton käyttöjärjestelmä, sähkösäätöinen tuulilasi sekä vesitiiviit ja keskuslukituksen piiriin kuuluvat sivulaukut. Yhteensä tavaratilaa on yli 140 litraa.

Roadmaster kulkee 111-kuutiotuumaisen Thunder Stroke -moottorin voimin. Moottori tarjoaa 151 newtonmetrin vääntölukeman jo 3000 kierroksella. Siinä on myös taaemman sylinterin lepuutustoiminto, joka vähentää ilmajäähdytteisen moottorin lämmöntuottoa. Moottorissa on kolme ajomoodia: Standard, Tour ja Sport.

Uusin numero