Indian Pursuit – 45 000 eurolla luksusta matkailuun

Tehokas PowerPlus-moottori, täydellinen varustelu ja runsaasti tavaratilaa. Siinä on Inkkarin uusi resepti luksusmatkapyöräksi.

Indian on esitellyt uuden luksusmatkapyörä Pursuitin. Se perustuu bagger-tyyliseen Challengeriin jakaen saman alumiinirungon ja perustekniikan. Moottorina on Indian uusin nestejäähdytteinen V2-moottori PowerPlus, jonka 1768 kuutiosenttimetristä on puristettu tehoa 121 hevosvoimaa ja vääntöä 178 newtonmetriä. Tankatun Challengerin 381 kilon lukemaan verrattuna painoa on tullut 35 kiloa lisää eli Pursuitin lukema on 416 kiloa.

Moottorissa on kuljettajan valittavissa kolme ajotilaa: Rain, Standard ja Sport. Pyörässä on kaarre-ABS-jarrut ja kallistuksen huomioiva luistonesto, joiden herkkyys säätyy valitun ajotilan mukaan. Etukate on kiinnitetty runkoon eli se ei käänny ohjauksen mukana. Myös kuljettajan jalat ovat suojassa ajoviimalta ja sateelta. Katteisiin integroidut lisävalot parantavat näkyvyyttä haastavissa valaistusolosuhteissa. Lämpökahvat kuuluvat vakiovarustukseen, samoin lämmitettävä istuin sekä kuljettajalle että matkustajalle. Kolme laukkua tarjoavat tavaratilaa yhteensä 133 litraa.

Kuljettajan pitää ajantasalla seitsemän tuuman Apple CarPlaylla ja navigaattorilla varustettu kosketusnäyttö. Fox-takajousituksessa on sähköinen esijännityksen säätö, jota ohjataan infotainment-järjestelmän avulla. Sama elektroninen säätö on saatavilla lisävarustepäivityksenä myös Challengeriin. Jarrukomponentit tulevat Brembolta ja renkaina on Metzelerin Cruisetecit. 

Tarjolla on myös pyörän personointimahdollisuus lukuisilla mukavuutta parantavilla merkkikohtaisilla lisävarusteilla. Värivaihtoehtoina on Pursuit Limitedin metallimusta sekä Pursuit Dark Horsen Black Smoke ja Silver Quartz Smoke (kuvissa). 

Hinnat:

Pursuit Limited 44 499 €

Pursuit Dark Horse 44 999 €

Moottori: nestejäähdytteinen V2, 1768cc

Poraus x isku: 108 x 96,5

Teho: 121 hv / 5500 r/min

Vääntö: 178 Nm / 3800 Nm

Voimasiirto: 6 vaihdetta, hihnaveto

Akseliväli: 1668 mm

Istuinkorkeus: 672 mm

Tankin tilavuus: 22,7 litraa

Paino tankattuna: 416 kg

Takuu: 2+3 vuotta (tehdastakuu + lisätakuu (moottori, voimansiirto, elektroniikka)

Uusin numero