Indian FTR1200 koeajettu – kokemuksia kerrotaan heti kun lupa siihen saadaan

Indian laajentaa mallistoaan isoista Customeista ja vähän pienemmästä Scoutista radikaalisti sporttisempaan suuntaan tuomalla markkinoille FTR1200:n.

Uutuus on nyt koeajettu. Alunperin koeajotapahtuma piti järjestää Euroopassa, mutta viime tingassa tapahtuma siirrettiin Yhdystvaltoihin. Syynä oli yksinkertaisesti se, että mallille saadaan EU-hyväksyntä vasta toukokuun lopulla eikä sillä siten olisi vielä saanut ajaa Euroopassa. Eurooppalaiset toimittajat ajoivat FTR 1200:n siis Kaliforniassa, ja samaan aikaan amerikkalaistoimittajille järjestettiin oma koeajotapahtumansa Meksikossa. Mielenkiintoinen kuvio.

Ne koeajokuulumiset? Indian halusi kaikkien toimittajien ja medioiden olevan samalla viivalla ja ilmoitti, että pyörän ajokokemuksia ja virallisia koeajotapahtuman kuvia saa julkistaa vasta kaikkien toimittajien ajettua pyörä ja tapahtuman päätyttyä. Embargo päättyy maanantaina 6.5. klo 13.00 Suomen aikaa. Sen jälkeen luvassa raporttia siitä, miten pyörä istui käteen. Siihen asti saa julkaista vain omia kännykkäkamerakuvia (kuten tämän jutun kuvat ovat) sekä kertoa että ollaan osallistuttu koeajotapahtumaan. Että maanantaina sitten lisää.

PS. Suomeen FTR:n pitäisi rantautua ihan samoihin aikoihin kuin EU-hyväksynnät saadaan, eli toivottavasti jo toukokuun lopulla.

Uusin numero