Indian FTR Championship Edition

Indian tuo FTR:n viiden peräkkäisen Amerikan flat track -mestaruuden kunniaksi markkinoille FTR Champion Edition -mallin, jota valmistetaan vain rajoitettu erä.

Champion Editionin erottaa nopealla vilkaisulla muista FTR-malleista kisahenkisestä ulkoasusta, runsaasta hiilikuidun käytöstä sekä punaisista vanteista. 

Vanteet on FTR Rallysta tutut 19- ja 18-tuumaiset, ja myös joustomatkat edessä ja takana ovat samat kuin Rallyssa, 150 millimetriä. Muuten tekniikka on päivitetty samalla tavalla kuin uusimmissa FTR-versioissa.

Ulkonäköön on luonnollisesti haettu vaikutteita FTR750 flat track -kisapyörästä. Värimaailman lisäksi se erottuu perusmallista myös laadukkaammilla komponenteillaan. Äänenvaimennin tulee Akrapovicilta ja kevyt titaaninen. Etujarruina on Brembon nelimäntäiset radiaalisatulat ja ohjaustankona on ProTaperin flat track -tanko. Etujousitus on täysin säädettävä. Hiilikuidusta on mm. Ajovalon kehys, takaistuimen kate, etulokari ja airboxin (tankin) kuori. Virtalukon takana on luettelo FTR:llä ajetuista mestaruuksista vuodesta 2017 vuoteen 2021.

Moottorina on tuttu nestejäähdytteinen, 1203-kuutioinen V2, josta on kutiteltu 123 hevosvoimaa ja 120 newtonmetrin vääntö. 

Kaikkiaan FTR Championship Edition -malleja valmistetaan 400 kappaletta, joista Eurooppaan tuodaan 150 kappaletta. Suomen hinta on 24 699 euroa.

Uusin numero