Indian Chieftain Elite Black Hills Silver – maalaus käsityönä

Premium-luokan baggerina tunnettu Indian Chieftain Elite saa rinnalleen rajoitettuna eränä valmistettavan käsinmaalatun Black Hills Silver -erikoismallin.

Black Hills tunnetaan Etelä-Dakotan ja Wyomingin rajalla sijaitsevana vuoristona. Siitä on saatu aasinsilta hopeanväriseen Black Hills -erikoismalliin, sillä kyseinen vuoristo tunnetaan myös kulta- ja hopeaesiintymistään. Turisteille paikka on puolestaan tuttu neljää Yhdysvaltain presidenttiä esittävästä Mount Rushmore National Memorial -veistoksestaan. Black Hillsin lähellä sijaitsee myös Spearwishin pikkukaupunki, jossa Indianin valmistamien hopeanväristen erikoismallien maalaukset tehdään. Jokaisen pyörän maalaukseen käsityönä kuluu 25 työtuntia.

Pelkän maalauksen varassa Chieftain Elite ei ole, vaan kyseessä on kattavasti varusteltu bagger. Satula on aitoa nahkaa, kuljettajan ja matkustajan jalat lepäävät alumiinisilla billet-astinlaudoilla ja pitkillä matkoilla viihtymisen varmistaa 200 watin audiojärjestelmä. Varustukseen kuuluvat myös sähkösäätöinen tuulilasi, rengaspainenäyttö, vakionopeussäädin ja valmistajan mukaan markkinoiden monipuolisin 7-tuumainen Ride Command -kosketusnäyttö. Avaimeton käyttöjärjestelmä ja kaukosäätimellä lukittavat sivulaukut täydentävät mukavuusvarustelun. Tälle vuodelle ergonomiaa on parannettu pienentämällä ohjaustangon katkaisinrunkojen kokoa. Moottorina on ilmajäähdytteinen 111-kuutiotuumainen Thunder Stroke V2-moottori.

Uusin numero