Imatranajon lippukauppa käy kuumana

Kesän ykkösmoottoripyörätapahtuman kaikki liput ja lippupaikat on nyt julkistettu ja ostettavissa Imtranajon verkkosivuilta. Varsinkin VIP-lippujen suuri kysyntä on ollut yllätys ja tämän takia niitä haluavan on toimittava nopeasti. 

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Imatra on taas täynnä moottoripyöräurheilusta nauttivia ihmisiä. Tänä vuonna katsojia tulee olemaan enemmän kuin koskaan ja hyvästä syystä, sillä Imatranajon taso on noussut jälleen pykälällä ylöspäin. 

”Kaikki näyttää todella hyvältä tämän vuoden tapahtumaa ajatellen ja tulemme rikkomaan ennätyksiä monella saralla, esimerkiksi kävijämäärän osalta, sillä ennakkolippuja on jo nyt myyty huomattavasti enemmän ennakkoon kuin viime vuonna. Erityisesti olen innostunut siitä, että tänä vuonna pystymme tarjoamaan moottoriurheilufaneillemme kaikkien aikojen kovatasoisimman kilpailun, josta kerromme lisää ensi viikolla”, Imatranajon vastaava tuottaja Juuso Valtakari sanoo. 

Lippuja on nyt myynnissä katsomolipuista alkaen. Yhden päivän katsomolippu on 15 euroa, jonka lisäksi tarvitset myös normaalin pääsylipun. Yhden päivän pääsylippu maksaa 29,90 euroa ja kahden päivän lippu 49,90 euroa. 

Alle 18-vuotiaat pääsevät sisään tapahtuma-alueelle tänäkin vuonna ilmaiseksi. 

VIP-lippuihin pääset käsiksi yhden päivän osalta 170 eurolla. Kahden päivän lippu maksaa 285 euroa ja hinnat pitävät sisällään arvonlisäveron. 

Liput kannattaa hankkia ennakkoon, sillä portilla ne ovat kalliimpia. Lippukauppaan pääset alla olevan linkin kautta. 

Kliks

Imatranajo ajetaan 1.-2.7.2023. 

Uusin numero