Imatranajon ennakkolipunmyynti ylittänyt odotukset

Imatranajon ennakkolipunmyynti on käynyt varsin vilkkaasti alkamisestaan asti, mutta tapahtuman lähestyessä liput ovat vaihtaneet omistajaa kiihtyvällä tahdilla. Keskiviikkoiltaan mennessä lippuja oli myyty kaikkiaan 8000 kappaletta, joista 5000 on viikonloppulippuja.

– Laskemme yleisömäärän kullekin päivälle erikseen, joten jo ennakkomyynti vastaa 18000 katsojaa, iloitsee Imatran Moottorikerhon Marko Heija.

– Ennakkolippujen kysyntä on ylittänyt odotuksemme ja kun viikonlopuksi on ennustettu varsin hyvää säätä, uskon lipunmyynnin sujuvan vauhdikkaasti myös tapahtuman portilla, toteaa Heija ja muistuttaa mahdollisuudesta vaihtaa ennakkolippu alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavaan rannekkeeseen jo ennen tapahtumaan saapumista.

– Toivottavasti mahdollisimman moni katsoja löytäisi Imatranajon mobiilisovelluksen. Siitä löytää kaiken tarpeellisen tiedon kilpailusta, rata-alueesta ja palveluista sekä linja-autovuoroista, muistuttaa Heija. Ilmainen sovellus löytyy sovelluskaupoista nimellä Imatranajo ja se on saatavilla Google Android-, Apple iOS- ja Windows Phone –käyttöjärjestelmille.

– Radan lähellä on joitakin moottoripyöräparkkeja, joihin on opasteita, mutta keskusta epäilemättä ruuhkaantuu, joten toivomme kisavieraiden suosivan kaukoparkkeja, joista on  järjestetty linja-autokuljetukset keskustaan, Heija kertoo.

IRRC-sarjan Suomen osakilpailu, Imatranajo, järjestetään 19.-21.8.2016. IRRC, eli International Road Racing Championship, on eurooppalainen katuradoilla ajettava moottoripyörien kilpasarja. Sarjan muut osakilpailut ajetaan Alankomaissa, Belgiassa, Saksassa ja Tšekissä.

Uusin numero