Imatranajo 2017 matkapuhelimessa

Uusi Imatranajo 2017 -älypuhelinsovellus on ladattavissa matkapuhelimiin.

Viime vuonna Imatranajon yleisöä palvelemaan laadittu kännykkäsovellus sai erittäin hyvän vastaanoton. Aplikaatio on osaltaan uusittu tämänvuotista BMW Delta Bavaria 53. Imatranajoa varten. Sovellus on ladattavissa Android ja Apple -versioina. Uusi versio latautuu suurimmalle osalle viime vuotisen version käyttäjistä automaattisesti, mutta osa käyttäjistä  joutuu mahdollisesti lataamaan sen uudelleen.
BMW Delta Bavaria 53. Imatranajo 2017 -aplikaatio eroaa viimevuotisesta ulkonäön ja joidenkin toimintojen suhteen. Siinä on uusi käyttäjäystävällisempi päävalikko, sisältö on päivitetty tämän vuotista kilpailua varten, muun muassa ajajien kuvat on lisätty tarjontaan. Lisäksi sovelluksen kautta voi seurata kisaradion lähetyksiä. Mutta periaate pysyy, vakuuttaa Imatranajon järjestäjän, Imatran Moottorikehon puheenjohtaja Sami Backman. Sovellus on osa kilpailua seuraavan yleisön palvelemista.
– Tämä apsi on erittäin hyvä palvelu paikallaolijoille. Se on tervetullut lisä yleisöpalveluihimme, sanoo Backman, joka oli yllättynyt sovelluksen viime vuonna saamasta palautteesta.
– Saimme sovelluksesta pelkästään positiivista palautetta.

– Tämä aplikaatio sai alkunsa Imatran kaupungin toimesta ja IMK oli tavallaan sovelluksen pilottikohde. Tarkoitus on, että tätä samaa pohjaa tullaan käyttämään jatkossa muissakin yleisötilaisuuksissa. Olemme IMK:ssa kiitollisia siitä, että saimme olla lanseeraamassa tätä sovellusta, kiittelee Backman.
–  Muistelen, että vuoden 2016 Imatranajo-sovellusta ladattiin kaikkiaan yli 8000 tuhatta kappaletta.
BMW Delta Bavaria 53. Imatranajo sovelluksen lataajien kesken arvotaan yhden yön paketti Imatran kylpylään arvoltaan n. 155 euroa. Kilpailuun voi osallistua aina 09.07.2017 asti ja voittaja arvotaan 10.07. Onnekkaalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Uusin numero