Ilmoittaudu Saariselän International Six Nights Enduro 2019 -tapahtumaan


Saariselällä ajetaan jälleen 8.-14.7. kuuden yön pituinen International Six Nights Enduro -ajotapahtuma, joka on tarkoitettu eritasoisille enduron harrastajille. Adventure-pyörille on tapahtumaan järjestetty omat reittinsä ja ryhmänsä.

International Six Nights Enduro -tapahtumassa (ISNE) endurot ajavat Saariselän tunnetusti upeita enduroreittejä oppaiden johdolla. Mukaan voi lähteä esimerkiksi viiden hengen omalla kaveriporukalla muodostaen oman ryhmän, joka etenee oppaan johdolla. Yksinkin voi ilmoittautua mukaan, ja liittyä sopivan tasoiseen ajoryhmään. Osallistua voi joko omalla valkokilpiendurolla tai Motojyskyn KTM 250 EXC F:llä. Vuokrapyörällä hinta on 350 euroa per yö, omalla pyörällä 150 euroa per yö. Vuokrapyörähinta sisältää polttoaineet, huollot, kuluvat osat sekä vakuutuksen 500 euron omavastuulla. Omalla pyörällä ajaessa hinta sisältää reittivuokrat, lupamaksut, huoltoauton pitkille reiteille sekä opaspalvelut. Ajaa voi joko kaikki kuusi yötä tai esimerkiksi kolme yötä. Tällöin on suositeltavaa aloittaa joko maanantaina tai perjantaina, sillä torstai on pyhitetty huoltopäiväksi.

Adventure-pyörille on muokattu omat reitit, jotka kulkevat metsäautoteitä sekä jouheita ja avaria kelkkareitin pohjia pitkin. Reitit on valittu niin, että ne sopivat isoille adventurepyörille. Hinta on 150 euroa per yö ja osallistujat ajavat omilla pyörillä. Enduroiden tavoin adventurellakin on mahdollista osallistua joko kaikkiin kuuteen yöhön tai esimerkiksi kolmeen yöhön, jolloin lähtöpäivän tulisi olla joko maanantai tai perjantai.

ISNE:een osallistuville järjestetään toukokuussa Pre Camp -koulutustapahtumia Riihimäellä. Koulutusten tarkoitus on antaa endurokuljettajille lisävarmuutta Saariselän reiteillä ajamiseen. Adventure-luokan koulutuksessa tehdään harjoituksia, joista on apua kaikessa asfaltin ulkopuolisessa ajossa.

Enduro Pre Camp: la 4.5. klo 14-17 ja helatorstai 30.5. klo 14-17
Adventure Pre Camp: to 2.5. klo 14-17 ja helatorstai 30.5. klo 14-17.

Ilmoittautuminen International Six Nights Enduroon ja Pre Camp -tapahtumiin:
ISNE ilmoittautuminen

Uusin numero