Ilmassa on Motokuumetta!

Syksyn Motokuume-viikonlopussa tyhjennetään kauden varastot moottoripyörä- ja mopoliikkeissä ympäri Suomen. Tarjolla on mahtavia etuja uusien pyörien ostajille. Liikkeistä kannattaa käydä hankkimassa myös ajovarusteet sekä varaamassa syyshuolto ja kausisäilytys.

Motokuume tarjoaa koeajoja, uutuusesittelyjä ja kilpailuja sekä huipputarjouksia pyöristä ja varusteista. Liikkeissä kerrotaan hauskasta ja elämyksellisestä moottoripyöräharrastuksesta, turvallisista ajotavoista ja laadukkaasta kalustosta.

Motokuume järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Tapahtuman järjestää Aprilia, BMW, Derbi, Ducati, Gilera, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Vespa ja Yamaha sekä valtuutetut Motokuume-kauppiaat kautta maan.

Motokuume on perjantaina 24.8. klo 10-18 ja lauantaina 25.8. klo 10-14. Osa liikkeistä palvelee pidempään ja myymäläkohtaiset aukioloajat löytyvät liikkeiden omilta nettisivuilta. Motokuumeessa mukana olevat liikkeet ja niiden ohjelmat löytyvät puolestaan tapahtuman nettisivuilta.

Uusin numero