IDM-sarjan mestari Kallion Racingin kolmanneksi linkiksi ”Meillä on loistava kuljettajakolmikko”

Tänä vuonna Supersportin MM-sarjassa sijalle seitsemän yltänyt, vuoden 2017 IDM SSP600-luokan mestari Thomas Gradinger tulee kisaamaan ensi kaudella Yamahan puikoissa Kallio Racingin väreissä. 22-vuotias itävaltalaisnuorukainen täydentää kovan kolmikon, sillä Kallio Racing on jo vahvistanut kiinnittäneensä ensi kaudeksi Espanjan Isaac Vinalesin sekä jo tämän kauden tallissa ajaneen Belgian Loris Cressonin.

– Pitkään neuvoteltiin Gradingerin taustaryhmän kanssa ja on mahtavaa, että saatiin sopimus aikaiseksi, iloitsee tiimipäällikkö Vesa Kallio.

– Thomas ajoi erittäin vahvan loppukauden tänä vuonna ja hän oli lähellä podiumia Qatarissa.  Kausi 2018 oli Thomaksen ensimmäinen kausi WSS-luokassa, joten uskon, että ensi kaudella kehitystä tapahtuu varmasti ja heti alusta asti podiumtaistelu tulee pitää mielessä.

Myös Gradinger on innoissaan kiinnityksestään kovatasoiseen tiimiin.

– Olen hyvin onnellinen saadessani olla osa mestaruuden voittanutta tiimiä. Kaikki ihmiset tiimissä ovat hyvin ammattitaitoisia, mutta ilmapiiri tuntuu jo nyt hyvin kotoisalta. Odotamme innolla seuraavia testejä ja etenkin ensimmäistä kilpailua Australiassa. Tiedän, että voimme tehdä erittäin hyvää tulosta yhdessä, Gradinger hehkuttaa.

Gradinger on jo päässyt testaamaan vauhtiaan Kallio Racingin Yamaha R6:lla.

– Saimme ajettua yhdessä pari testipäivää Espanjassa, joten nyt tiedämme mihin asioihin tarvitsee paneutua ennen tammikuun talvitestejä, Kallio toteaa.

– Meillä on kasassa loistava kuljettajakolmikko ja usko on vahva tiimin menestysmahdollisuuksin ensi kaudella. Nyt tehdään kovasti töitä ennen seuraavia testejä ja tammikuun loppupuolella aloitamme testaamisen tulevan 2019 kauden Yamaha R6 kehitysversioiden kanssa, Kallio päättää.

Supersportin MM-kausi 2019 starttaa Australiasta 22.-24. helmikuuta.

 

Uusin numero