ICE1RACING avaa kautensa Helsingistä

Moottoripyörämessujen yhteydessä järjestettävässä kutsukisassa starttaavat tiimin australialainen MM-kuljettaja Dean Ferris, sekä junioritiimin kuljettajat Niko Koskela ja Teemu Lehtinen.

Tiimin toisen MM-kuljettajan, siilinjärveläisen Santtu Tiaisen toipuminen loppukesän loukkaantumisesta on hyvässä vauhdissa.

– Polvi on todella hyvässä kunnossa. Pääsin ajamaan jo ennen joulua Espanjassa ja eteenpäin on menty koko ajan. Siirrymme koko tiimi Belgiaan harjoittelemaan heti messujen jälkeen ja iskussa ollaan kun kausi alkaa, kommentoi hyväntuulinen Tiainen.

MM-kautensa  ICE1RACING -tiimi avaa 9. huhtikuuta Hollannin Valkenswaardista.

Tiimi lähtee toiseen MM-kauteensa kahdella MX1-luokan kuljettajalla. Tiimiä edustamaan on valittu Ferris, 21, ja Tiainen, 20. Nuori tiimi jatkaa viitoittamallansa tiellä keskittyen tukemaan uusia lupauksia.

– Tavoitteeni oli päästä siirtymään MM-sarjaan tulevalle kaudelle ja ICE1RACING teki siitä minulle mahdollista. Halu näyttää on kova ja se pätee koko tiimiin, kertoo tyytyväinen Ferris.

ICE1RACING tiimiin kuuluu myös junioritiimi, jossa ajavat Koskelan, 20, ja Lehtisen, 18, lisäksi Jami Numminen, 16, Joni Numminen, 13, ja Roni Kytönen, 12.

Tiivis yhteistyö Kawasakin kanssa

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä pyörävalintaamme viime kaudella ja yhteistyömme Kawasakin kanssa jatkuukin yhä vahvempana tulevaisuudessa. Dean Ferrisin myötä yhdistimme sekä Kawasakin että omat intressimme ja lähdemme mielenkiinnolla avaamaan toista kauttamme MM-sarjassa, kommentoi tiimin manageri Kari Tiainen.

– Tavoitteemme on päästä murtautumaan kymmenen parhaan joukkoon MX1-sarjassa, jossa molemmat kuljettajamme ajavat. Tavoite ei ole mahdoton, joten tiimin sisällä on odottavan hyvä tunnelma, jatkaa Tiainen.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Helsinki supercross -kutsukisa alkaa perjantaina klo 15.30 harjoituksilla Helsingin messukeskuksessa ja huipentuu finaaliin lauantai-iltana.

– Järjestettävä kisa on ainutlaatuinen Suomessa, sillä MP-messut kokoavat messuhalliin upean yleisön, suitsuttaa Psepartsin Jarkko Nieminen.

– Meille tämä on tietysti hieno tilaisuus tuoda laji lähelle suurta yleisöä ja mikäpä sen hienompaa kuin saada tehdä se yhdessä meitä edustavan ICE1RACING -tiimin kanssa.

Uusin numero