Hyvää joulua! – Ja paljon kovia, pehmeitä ja bensantuoksuisia paketteja kaikille

Toivottavasti motoristien lahjapöydiltä löytyy mm. tällaisia tavaroita: vaimentimia, Power Commandereita, action-kameroita, jalkatappisarjoja ja paremman näköisiä valoja rakentamisen kohteina oleviin projekteihin.

Jouluna on aika hiljentyä, mutta vain pyhien ajaksi. Biken toimituksessa työ jatkuu taas heti pyhien mentyä ohitse.

Meillä Biken toimituksessa on ollut kiireinen vuosi, erityisesti siitä lähtien kun MP Maailma ja Bike yhdistettiin maaliskuussa 2019. Tänä vuonna tuntuukin erityisen hyvältä saada pysähtyä muutamaksi päiväksi joulun viettoon omien lähimmäisten kanssa.

Toimituksen kalenteri käännettiin vuoteen 2020 viimeistään siinä vaiheessa, kun Milanon kansainvälisessä moottoripyöränäyttelyssä marraskuun alussa esiteltiin kauden 2020 uutuusmallit. Biken numero 1/2020 ilmestyi jo joulun alla ja viimeiset viikot olemme työstäneet kakkosnumeroa, joka ilmestyy sopivasti ennen Helsingin Messukeskuksessa tammi-helmikuun vaihteessa pidettävää MP20-näyttelyä.

Heti joulunpyhien mentyä julkaisemme verkkosivuilla listauksen tämän vuoden luetuimmista nettiuutisistamme. Työ jatkuu siis jo välipäivinä, joten vielä on liian aikaista uuden vuoden toivotuksille.

Nyt on aika sammuttaa tietokone muutamaksi päiväksi. Gerry, Petri ja Janne täältä toimituksesta toivottavat oikein hauskaa joulua kaikille lukijoille, yhteistyökumppaneille, avustajille ja lehden tekemisessä mukana olleille sekä auttaneille! Ja tietysti hyvää joulua kaikille motoristeille!

Uusin numero