Hutchinsonille toinen voitto TT-viikolla

Ian Hutchinson jatkoi voittojen tiellä superstock-luokan neljän kierroksen kilpailussa. Kilpailuviikon toinen voitto nosti ”Hutchyn” kokonaisvoittomäärän kaksinumeroisiin lukemiin, miehen tilillä on nyt 10 voittoa.
 
Kilpailun ensimmäiset kaksi kierrosta olivat tiukkaa taistelua johdossa ajaneen Michael Dunlopin ja Hutchinsonin välillä. Guy Martin nousi kolmannelle sijalle ohi James Hillierin.

Ratkaisu nähtiin varikkokäynnin jälkeen, kun Hutchinson siirtyi johtoon ja ajoi vastustamattomasti Dunlopilta karkuun. Hutchinsonin kilpailuaika (1:10.05,298) on myös uusi kilpailuennätys.
 
– En vain pystynyt ajamaan kovempaa. Kroppani oli aivan loppu, ensimmäisellä kierroksella huippuajan tykittänyt Dunlop kertoi kilpailun jälkeen.
 
Myös Martinin hyvä kilpailu sai kapuloita rattaisiin varikolla, kun miehen pyörä ei suostunut käynnistymään ja sijoitus vaihtui kolmannesta seitsemänneksi.  Kolmossijan peri James Hillier, joka kuitenkin joutui antautumaan ensimmäisen podiumpaikkansa napanneelle Lee Johnstonille kilpailun viimeisellä sektorilla.
 
Kilpailut Mansaarella jatkuvat keskiviikkona, jolloin vuorossa ovat TT Zero-luokan kilpailu ja supersportien ja sivuvaunujen toiset kilpailulähdöt.
 
 
RL360 Superstock TT, top 6
 
1. Ian Hutchinson, Kawasaki (129,197)
2. Michael Dunlop, BMW (128,673)
3. Lee Johnston, BMW (128,422)
4. James Hillier, Kawasaki (128,414)
5. Peter Hickman, BMW (127,825)
6. David Johnson, BMW (127,514)

Uusin numero