Husqvarna julkaisi kolme uutta mallia

Husqvarna voi ylpeänä esitellä valmiin Svartpilen 701 -tuotantomallin, uuden Vitpilen 701 Aero -konseptipyörän sekä paljastaa uuden EE 5 Mini MX -sähköpyörän Milanossa järjestettävillä Eicma 2018 -messuilla. Husqvarnan jatkuvasti kehittäessä edistyksellistä visiotaan katumoottoripyöräilystä on se samalla panostanut uusiin teknologioihin sähköisten innovaatioiden saralla luomalla uuden EE 5 -moottorin.

Ikonisten katumoottoripyörien elpymisestä inspiroituneena Husqvarna jatkaa vahvaa paluutaan asvaltille uuden Svartpilen 701 -tuotantomallin myötä. Se on modernin innovatiivinen nakupyörä, Real Street -mallistolle tuttuun tapaan pelkistetty ja täysin uudelle moottoripyöräilyn sukupolvelle tuotettu, uniikki kokonaisuus.

Eicma-messuilla ensimmäistä kertaa esiteltävä Vitpilen 701 Aero -konseptimalli esiintyy nykyaikaisten moottoripyörien ikonina. Se tuo kaivattua kontrastia perinteisempiin moottoripyöriin ja sen äärimmäisen suorituskykyinen, kehitysasteella oleva moottori vie Husqvarnaa aiempaa lähemmäs kilpailuhenkistä katupyörätyyppiä.

Lähempää tarkastellessa Husqvarnan pitkä ja rikas historia kilpamotocrossin huipulla korostuu, kun keskitytään uuteen EE 5 -sähkömoottoriin. Se on Mini MX -mallistoon suunniteltu 5 kW:n sähkömoottori, jonka tarkoituksena on luoda paras mahdollinen alusta tulevaisuuden nuorille lupauksille offroad-lajien parissa.

Svartpilen 701

Uusi Svartpilen 701 vakuuttaa nykyaikaiset, boheemit moottoripyöräilijät flat-track henkisellä kokonaisuudellaan ja kaikesta ylimääräisestä karsitulla, rouhealla olemuksellaan. Vähemmän hypetystä ja liiallisuuksiin vietyjä ominaisuuksia – yksinkertaistettu, ajaton muotoilu pysyy Husqvarnan Real Street -malliston kulmakivenä.

Brändin ruotsalaisista juurista inspiroituneena uusi Svartpilen 701 on luotu ajettavaksi. Se on varustettu tehokkaalla ja kevyellä 4-tahtisella, yksi-sylinterisellä moottorilla, joka tarjoaa täydet 75 hv ja 72 Nm vääntöä. Puhumattakaan pyörän viimeisimmästä teknologiasta, muotoilusta ja elektroniikasta, luo moottori itsessään ensiluokkaisen ajokokemuksen ja toimintavarmuuden. Kevyt ja tehokas moottori on yhdistetty riisuttuun runkoon ja kokonaisuus luo raa’an ja autenttisen käsitteen moottoripyöräilystä. Käyttämällä korkealaatuista kromi-molybdeeniä rungon materiaalina on saavutettu helposti käsiteltävä ja luottamusta herättävä moottoripyörä, jolla on ilo ajaa olosuhteista riippumatta.

Husqvarna Svartpilen 701 on varusteltu korkealaatuisilla ja täysin säädettävillä WP-iskunvaimentimilla ja poikkeuksellinen jarrutusvoima syntyy Brembon jarruista yhdessä Boschin ABS -järjestelmän kanssa. Täysin uusi Svartpilen 701 on saatavilla valtuutetuilta Husqvarna -jälleenmyyjiltä ensimmäisen vuosineljänneksen aikana vuonna 2019.

Svartpilen 701

 • Yksinkertainen ja silti edistyksellinen muotoilu
 • Kromi-Molybdeeni teräsrunko
 • Markkinoiden kehittynein yksi-sylinterinen moottori
 • Korkealaatuiset komponentit & viimeisintä tekniikkaa vakiovarusteena
 • Ride-by-wire -kaasu
 • Luistokytkin
 • Pois kytkettävät ABS -jarrut
 • Molempiin suuntiin toimiva quickshifter-vaihdeavustin
 • Laaja valikoima tarkkaan kehitettyjä Husqvarna -lisävarusteita

Vitpilen 701 Aero -konseptipyörä

Vitpilen 701 Aero on uuden ajan moderni konseptipyörä, joka on kerännyt innovaatiota supersport -pyöristä kuitenkin Husqvarnalle uskolliseen tyyliin. Nykyaikaisen yksi-ylinterisen moottorin ympärille rakentuva kokonaisuus optimoidulla voimantuotolla antaa selkeän suunnan Husqvanan katumoottoripyörämalliston kehityssuunnasta.

Vitpilen 701 Aero tulee olemaan aiempaa matalampi ja ajoasennoltaan tiukempi, jolloin se myös tarjoaa hyvin mukaansatempaavan ajokokemuksen. Kutkuttava suorituskyky ja klassinen muotoilu tuovat kokemuksen vailla vertaa samalla muistuttaen kuljettajaa siitä jännittävästä ajamisen ilosta, joka on mahdollista saavuttaa vain moottoripyörällä.

EE 5

Mallivuodelle 2020 kehitetty EE 5 -malli on Husqvarnan ensiaskel kohti alati laajentuvaa sähkömoottoripyörien maailmaa. Tulevaisuuden nuorille lupauksille kehitetty moottori yhdistyy korkealaatuisiin komponentteihin ja muotoiluun, joka on selkeä tunnustus Husqvarnan arvoista.

Mukautuva ja säädöiltään laaja, helppokäyttöinen Mini MX -sähkömoottoripyörä on luotu helpottamaan entisestään tähän jännitystä täynnä olevaan maailmaan astumista. Uusi EE 5 on saatavilla valtuutetuilta Husqvarna -jälleenmyyjiltä kesän 2019 aikana.

EE 5

 • Ennennäkemätön sähkömoottori 5 kW:n huipputeho
 • Kuusi erilaista ajo-moodia
 • 907 Wh Litium-ioni akku
 • Nopea lataus
 • Ensiluokkainen kilpakäyttöön kehitetty runko
 • Moderni, ruotsalaisista juurista inspiroitunut design
 • Ergonominen kokonaisuus ja säädettävä istuinkorkeus
 • WP-iskunvaimentimet täydentävät kilpailukykyisen kokonaisuuden


Kaikki kolme uutuusmallia on esitelty Milanon Eicma 2018 -messuilla äskettäin. Nämä viimeisimmät lisäykset brändin uraauurtavaan mallistoon ovat nähtävillä yhdessä päivitetyn vaate- ja varustemalliston sekä motocross-, supermoto- ja enduropyörien kanssa Husqvarnan osastolla I-86 hallissa 13.

Uusin numero