Husqvarna eDrive-tasapainopyörä – Matalampi kynnys moottoroituihin kaksipyöräisiin

Husqvarna eDrive-tasapainopyörät tarjoavat lapsille helpon tavan tututustua moottoroiduilla kaksipyöräisillä ajamiseen.

Husqvarna tuo markkinoille kaksi eri kokoista sähköavusteista eDrive-tasapainopyörää. Jo 3-5 -vuotiaat voivat ajaa pienemmällä eDrive 12 -mallilla, jossa istuinkorkeutta on 33 senttiä ja alla pyörivät 12-tuumaiset renkaat. Isompi eDrive 16 on puolestaan sopiva 4-8 -vuotiaille. Siinä istuinkorkeus on 43 senttiä ja renkaat 16-tuumaiset, mikä mahdollistaa jo ensikosketuksen hakemisen epätasaiseenkin maastoon. Pyörät valmistaa Stacyc, jonka kanssa Husqvarna on tehnyt yhteistyösopimuksen.

Molemmissa malleissa on kolme tehoasetusta, ja sen lisäksi sähköavustus voidaan kytkeä kokokaan pois päältä. Pienemmän mallin huippunopeus tehoasetuksesta riippuen on 8, 11 tai 14 km/h. Isommalla mallilla vastaavat lukemat ovat 8, 12 tai 24 km/h. Yhdellä latauksella virtaa riittää noin tunnin ajeluun.

Husqvarna eDrivet antavat hyvät eväät siirtyä Husqvarna EE 5 -minisähköpyörään sitten, kun tasapaino ja koordinaatio ovat tasapainopyörällä ensin kehittyneet, ja kaasun hallittu käyttö alkaa sujua. EE 5:n teho voidaan säätää kuudelle eri tasolle. Sen suorituskyky yltää helposti 50-kuutioisen polttomoottorikäyttöisen motocross-minipyörän tasolle.

Husqvarna eDrivet ovat saatavilla valtuutetuilta Husqvarna-jälleenmyyjiltä.

Uusin numero