Huippuvarusteltu Yamaha Tracer 900 GT

Yamaha Tracer 900 GT
Yamaha Tracer 900 saa monipuoliset päivitykset kaudelle 2018. Perusmallin rinnalle japanilaisvalmistaja esitteli täydellisesti varustellun Tracer 900 GT:n.

Tracer 900:n uudistuksilla Yamaha haluaa parantaa sekä kuljettajan että matkustajan viihtyvyyttä pitkillä matkoilla. Tuulilasi on nyt yhdellä kädellä helposti säädettävissä korkeussuunnassa. Ohjaustankoa on kavennettu ja käsisuojien muotoilua uusittu. Kaikki muutokset tähtäävät siihen, että kuljettaja olisi paremmin suojassa ajoviimalta. Matkustajan kiinnipitokahva ja jalkatapit on uudistettu, ja näissäkin muutoksissa tavoitteena on parempi mukavuus pitkillä matkoilla. Sekä kuljettajan että matkustajan satulat on samasta syystä uudistettu kokonaan. Kuljettajan satulan korkeutta voi säätää kahteen eri asentoon.

Erityisesti ajo-ominaisuuksien parantamiseksi kuormattuna takajousituksen asetuksia on muokattu ja takahaarukan muotoilua muutettu paremman geometrian saavuttamiseksi.

Yamaha Tracer 900 GT

Perus-Tracerin rinnalle Yamaha esitteli Tracer 900 GT:n joka on kohtuuhintainen valmiiksi varusteltu matkapyörä. Kovien sivulaukkujen tilavuus on 22 litraa ja laukut on sovitettu pyörän väreihin. Etujousitus on nyt täysin säädettävä ja takajousituksen esijännityksen säätö on tuotu käden ulottuville. Vaihdeavustin mahdollistaa isommalle vaihteelle vaihtamisen kytkintä käyttämättä. Vakionopeussäädin on asetettu toimimaan vaihteilla 4, 5 ja 6 välillä 50-180 kilometriä tunnissa. Matkavarustuksen viimeistelevät lämpökahvat sekä uusi väri-TFT-mittaristo.

Uusin numero