Huimat päät – tarina hieman erilaisesta perheyrityksestä

”Jotkut ovat sitä mieltä, että minulla on vittumaisen miehen maine. Otan sen ylpeänä vastaan. Rapatessa roiskuu, kun paljon tehdään. Se kuuluu pelin hen­keen, ” Stefan Brandt, 71, neljännen polven perheyrittäjä sanoo.

Huimat päät on poikkeuksellisen avoin ja rosoinen tarina Otto Brandtin perheyrittäjistä, jotka rikkovat sääntöjä, toimivat huolettomasti, toistavat samoja virheitä, nauravat strategian oppikirjoille ja menestyvät silti – kunnes tulee sukupolvenvaihdoksen aika. Huimat päät on kirja kaikille, jotka haluavat kuulla, miten Otto Brandt opetti suomalaiset ajamaan moottoripyörillä. Sitten tulivat mönkijät, mopoautot ja veneet.

”Jos joku olisi muutama vuosi sitten sanonut että tulemme kertomaan meidän yritystarinaamme täysin eri tavalla, täysin rehellisesti, kaikki kortit pöytään tyylillä, sellaista tarinaa jota harvoin näkee maassa jossa ei saa mokata, jossa kulissit on pidettävä yllä ja kaikki on oltava tip top, en olisi uskonut ”, Stefanie Brandt-Tallqvist, 31, viidennen polven perheyrittäjä toteaa.

Kirjan kirjoittaja Terho Puustinen on palkittu taloustoimittaja ja viestinnän yrittäjä, joka on työskennellyt aiemmin mm. Tekniikka&Talous-lehden päätoimittajana ja Talouselämän toimittajana. Puustinen tunnetaan myös Taivas+Helvetti-yrittäjyyskirjan kirjoittajana.

Kirjan ensimmäinen luku on luettavissa osoitteesta www.huimatpäät.fi
Kirja julkaistaan MP17-messuilla. Kirjan hinta on 29,90 euroa.

 

 

Uusin numero