HRP Suzuki tavoittelee huippusijoituksia Alastarolta kolmen kuljettajan voimin

Niko Tanskasen (93) tähtäimessä on nousta Alastarolla sijoituksissa entistä lähemmäs sarjan kärkeä. Kuva: Jukka-Pekka Purtilo.

Niko Tanskanen ja Akseli Putkonen saavat avausosakilpailun tapaan myös tulevan viikonlopun Circuit Racingin Alastaron osakilpailuun tallikaverikseen MM-sarjaan valmistautuvan Eemeli Lahden.

Tulevana viikonloppuna Alastaro Circuitilla järjestettävässä ratamoottoripyöräilyn SM-sarjan toisessa osakilpailussa nähdään Superstock 600 -luokassa taas kolme HRP Suzukia, kun Eemeli Lahti tekee jälleen seuraa Niko Tanskaselle ja Akseli Putkoselle.
 
Kemoran avausosakilpailussa kahdesti podiumille ajanut Lahti pyrkii kirkastamaan kakkos- ja kolmostilat kahteen Superstock 600 -luokan voittoon. Helpolla Supersport-luokan MM-sarjan Aragonin osakilpailuihin valmistautuva Lahti ei tavoitteeseensa kuitenkaan tule pääsemään, sillä luokan taso on avausosakilpailun tavoin erittäin kova. Mitään muuta kuin korkeinta palkintokorokesijaa ei Alastarolta silti lähdetä hakemaan.
Superstock 600 -luokan lisäksi Lahti osallistuu Kawasakilla Superbike-luokkaan.
 
Hyvin Kemoran kilpailussa suoriutui myös toista kauttaan Superstock 600 -luokassa kilpaileva Niko Tanskanen, joka ajoi molempien kilpailulähtöjen seitsemänneksi. Tanskasen tavoitteena on jatkaa jo viime kaudelta kumpuavaa hyvää kehitystä ja nostaa sijoituksiaan yhä lähemmäs kärkeä.
 
Akseli Putkosen kokemuksella Superstock 600 -luokan pyörillä kilpailemisesta on sen sijaan mittaa ainoastaan Kemoralta. Ehjä ja hyvä suoritus toivat debyyttikilpailusta kaksi kunnioitettavaa kymmenettä sijaa. Alastarolla Putkosen tavoitteena on ensisijaisesti ajaa onnistunut ja ehjä kilpailuviikonloppu ja toissijaisesti saavuttaa avauskilpailua muutamia pykäliä parempia sijoituksia.
 
Circuit racingin SM-sarjan toinen osakilpailu järjestetään Alastaro Circuitilla 2. elokuuta. HRP Suzukin kuljettajat Eemeli Lahti, Niko Tanskanen ja Akseli Putkonen osallistuvat kilpailuun Suzuki GSX-R 600 -pyörillä. Myös yleisö on tervetullut tapahtumaan, lippuja voi ostaa ennakkoon täältä.

Uusin numero