HRP lähtee uuteen kauteen osin uusin eväin

Imatralainen Juha Kallio kuuluu Superstock 600-luokan SM-sarjan ennakkosuosikkeihin. Kaudella 2012 mies jatkaa siitä mihin viime vuonna jäi ja tavoitteena on mahdollisimman kirkas SM-mitali. Viime vuonna HRP-tallin Superbike-luokan Suzukia tykittänyt Mika Koivuniemi jatkaa edelleen tallissa, mutta tuusulalaisen toimenkuva on tyystin erilainen. Koivuniemi pitää tulevalla kilpailukaudella huolta tiimin toiminnoista kilpailupaikoilla ja testisessioissa.

HRP-Suzuki tulee ajattamaan tulevalla kaudella myös toista pilottia Superstockeissa. Tiimin toista kuussatasta kyytii ensimmäistä kauttaan A-luokassa aloitteleva torniolainen Mikko Riihiniemi. Nuorukainen koppasi menneellä kaudella pronssia Superbike B-luokan Suomen Cup -kilpailussa. Superbike-luokan kuljettaja on vielä hakusessa. Tiimin ajajapaikasta käytävä kilpailu on vielä kesken ja kuskin nimi on selvillä kevään kuluessa.

Joni Hannulan omistaman ja johtaman tiimin taustajoukkoina jatkaa edellisillä kausilla hyväksi havaittu mekaanikkojoukko. Myös taloudellisella puolella mennään tuttujen ja turvallisten yhteistyökumppanien avulla.

Tiimi keskittyy tulevallakin kaudella pitämään Suzukin lippua korkealla. Kilpailukalustona jatkaa viime kaudella nopeiksi koulutetut Suzukit, jotka päivitetään vastaamaan uuden kauden haasteita. Tähtäin on edelleen SM-sarjassa, joskin katseet on myös suunnattu kansainvälisille radoille. Haussa on villinkortin paikka Supersport-luokan MM-sarjan Venäjän osakilpailuun.

Uusin numero