Hopkins pisti korkin kiinni

– Se oli äärimmäisen vaikeaa aikaa molemmille osapuolille. Halusin kadota kuvioista. En ryypännyt milloinkaan kisaviikonvaihteiden aikana, mutta heti kun palasin kotiin, otin kännit, GPone-sivustolla avautunut Hopkins kertoo kaudesta 2008 Kawasakilla.

Nyt Hopkins pitää kuitenkin korkin visusti kiinni. Hän piti siltä osin pintansa myös vuosi sitten voimaan astuneen avioeron jälkeisen masennuksen aikoihin.
– Olen kunnossa. En ole nauttinut alkoholia 17 kuukauteen, enkä halua koskea siihen aineeseen. En lasillisenkaan vertaa silloin tällöin. Uskon, että pahin on osaltani taakse jäänyttä elämää. Olen omistautunut täysin urheilulle ja sille, että pidän itseni kunnossa.
Alvaro Bautista palannee sairastuvalta Suzukin puikkoihin huhti-toukokuun vaihteessa kauden kolmannen, eli Estorilin radalla Portugalissa ajettavan osakilpailun merkeissä.

Nykyään Miamissa asuva Hopkins on silti toiveikas sen osalta, että hänelle tarjoutuu tämän kauden aikana lisää töitä Suzukilla.
– Etsimme sponsoreita muutamaan villin kortin kisaan. Haluaisin kilpailla ainakin Indianapolisissa sekä Laguna Secassa ja toki muuallakin, jos se on vain mahdollista, raitistunut Hopkins suunnittelee.

Uusin numero